|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אליאב, תודה על התגובה. שנה בערך[היו הפסקות וכו'...אבל בערך שנה] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מאמין בשלי , ואתם בשלכם... לא יודע אבל לדעתי עדיף ניסיון על כל מה שקוראים באינטרנט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
יש כ"כ הרבה שטויות מסביב לענף הזה וכ"כ הרבה המלצות ... בעוד שאם תסתפק בתכנית אימונים old school טובה, ותזונה טובה (לא חייבת להיות אפאטית ומתוכננת להפליא), תקבל אחלה תוצאות.
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניקח את התותח הראשי בתחום - גיל גרנות... אני לא מאמין שהוא חורג מעבר לAB-ABC-ABCD וכו'... חח היום שבו גיל ישתמש בHST על הלקוחות שלו הוא רחוק מאוד ![]() ![]() ![]() עריכה : bullet ושאר המשכילים למיניהם אין לי ספק שבידע תאורתי וכו' יש לי מה ללמוד ממכם ויש לכם הרבה ידע , אני רק חושב שבשביל לדעת איך לגדול , מה פועל , מה לא פועל ומה השיטות וכדומה - זה בעיקר וותק. וכמובן ידע מאנשים שכבר הרבה זמן עוסקים בענף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בחו"ל אף אחד לא עושה Abcd, כולם עושים 5x5 או Hst או Ab.
![]() |
#48 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() חחח הוא צחק למי שלא הבין... נראהלי :ninja: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש לא צחקתי. בארץ כולם מיושנים, כולם עובדים בפיצול של Abcd.
בחו"ל בכל אופן תוכניות פול באדי הן עניין שבשגרה, וגם הab.
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיכו עם התוכניות פול-בולשיט האלו נראה כמה רחוק זה יקח/לקח אתכם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() Bullet, תצמד למה שעובד עלייך, עלי עובד Abcd, למה לעזוב את מה שעובד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש רק משהו אחד שמאוד מפריע לי במה שאתם כותבים. אתם מתיחסים לשיטות אימון בנוסח ABCD כאל Old school, בזמן שלשיטות אימון שמתבססות על אימון גוף מלא, אתם מכנים כשיטות אימון חדשות.
HIT זאת תוכנית שמתבססת על אימון גוף מלא, והיא נוסדה בשנות ה-70 ע"י מייק מנצר. 5x5 זאת תוכנית שמתבססת על אימון גוף מלא, והיא שנוסדה בשנות ה-70 בספרו הראשון של Bill Starr. HST זאת תוכנית ש... (נו אתם יודעים את ההמשך) והיא מתבססת על עקרונות שגם יושמו בשנות ה-70. אם אני לא טועה, Tudor Bompa אחראי לעקרונות הללו. עד עכשיו אף אחת מהתוכניות הללו היא לא תוכנית חדשה. אם אני לא טועה, ארנולד היה מהראשונים שהכניסו את שיטות הפיצול לעולם הבאדיבילדינג. אני מניח שכולם יסכימו שהאימונים שהוא הציע היו הגזמות פרועות. קראתי שהאינציקלופדיה המפורסמת שלו כ"כ גרועה מבחינת התוכן שלה, שאפילו התוכניות שהוא הציע שם למתאמנים מתחילים, לא יתאימו גם למתאמנים מתקדמים. בעקבותיו נכנסו כל התוכניות הללו למגזינים השונים של פיתוח הגוף עם מגוון גימיקים שונים. כל מהדורה הציעה תוכנית אימון כאשר היא שונה ב-180 מעלות מהתוכנית שהציגו במהדורה של חודש לפני זה, אבל איך שהוא כל תוכנית שהתפרסמה התיימרה להיות "התוכנית הכי טובה". זה לא נראה קצת מוזר? ההגיון הבריא שלי אומר, שתוכניות שמתבססות על כל הגוף, הרבה יותר עתיקות מתוכניות פיצול. עד כמה שאני יודע, ענף ה- Weightlifting קדם בהרבה לענף הבאדיבילדינג. ככה שאם כבר, אז FBW זה Old School, ו-ABCD זאת שיטה מהשיטות אימון "החדשות והמוזרות האלה". ![]() עד כאן הגדרת מושגים. Bullet, אני מסכים שהתוכניות שציינת יותר פופולאריות בארה"ב למשל, אבל אני בספק אם הן באמת "שולטות" על רוב אוכלוסית המתאמנים. אל תשכח שהפורומים זה רק אחוז קטן מהאוכלוסיה הזאת. בקשר ל- 5x5, התוכנית בעקרון לא כוונה לבאדיבילדרים אלא לספורטאי כח (למרות שמפתחי גוף הם איזושהי נגזרת של ספורטאי כח). ובכל זאת, מספיק מבט בודד אחד על לוליק כדי להבין שתוכניות כח מביאות גודל. ציטוט:
![]() גם דוריאן יטס עבד תקופה עם התוכנית של מייק מנצר, ואם אני לא טועה, רוב התקופה המקצועית שלו הוא עבד עם תוכנית פיצול AB עם נפח אימון צנוע יחסית למפתחי גוף מקצוענים אחרים. שמעתי גם ביקורות טובות על הספר שלו. ציטוט:
![]() למרות שבאופן כללי, אני מאוד מסכים עם האמרה, "If it works - don't fix it" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה גם עידן שהתרגילים המשונים שהם מדברים עליהם זה הבסיס של הבסיס.
סקוואט, בנצ', דדליפט, בנט ראו, מילטרי וכו' זה הבסיס של כל התוכניות "המוזרות והחדשות" האלה.
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() אני עוד לא פגשתי באדיבילדר מקצועי בארץ שמאמין בזה ,
בכל מקרה יודעים מה? אם אתם מרוצים ואתם גדולים, על הכיפאק אני לא פוסל אף תוכנית ואני בעד לנסות דברים חדשים. אני עדיין נשאר בשלי , בזה שוותק יכול לספר הרבה יותר מעובדות שאתם קוראים באינטרנט ואין לכם מושג אם זה אמת או שקר...הדרך הכי טובה לדעת מה פועל ומה לא זה ניסיון ככה שכל אחד נשאר עם הדעות שלי , עד היום אני עבדתי איך שאני יודע ואפשר לראות את התוצאות , ושאף אחד לא יצייץ בקשר לגנטיקה כי אני התחלתי ממש ממש מ0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בקשר לגנטיקה, כל אחד מתחיל מאפס. גם רוני קולמן התחיל מאפס. אבל יש כאלה שיש להם את הפוטנציאל גדילה ויש כאלה שלא. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|