|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() מוישילה,
הרגישות לאינסולין תהיה גבוהה?, אנחנו לא מתבלבלים קצת?. הרגישות לאינסולין כשמאגרי הגליקוגן מדוללים תהיה בקאנטים, היא תעלה רק כשנכניס הרבה פחמימות - העמסה. והיא תחזור, ובגדול. במצב שתיארת, הגוף משתמש רק בשומן וקטונים לאנרגיה, כל פחמימה (וחלק מהחלבונים) שנאכל, בגדר התפריט כמובן, הולכת לספק אוקסלואצטט למטרת פעולתו של מעגל קרבס - שריפת השומן. עריכה: פחמימות בכמות גבוהה\או במכה = GI גבוה, יגרמו לגוף להמשיך לפרק את האצטיל קו אנזים בקצב תקין = יציאה מקטוזיס. גל. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|