|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי את האתר אבל מה התרגילים שמה שכתוב באתר בישראלבודי
כתוב שמה תרגילים בכחול נראה לי זה זה http://www.muscleandstrength.com/exercises/biceps.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשבועות 1-4 כתוב , לבצע תרגיל ראשון ליד קדמית , אחר כך תרגיל ליד אחורית , שוב תרגיל ליד אחורית ורק בסוף חוזרים שוב ליד קדמית? זה באמת אמור להיות ככה? זה לא אמור להיות -כפיפה-פשיטה-כפיפה-פשיטה ? עוד שאלה : איך אתה ממליץ שתוכנית האימונים הכללית תיראה בתקופה שאני מנסה עובד עם התוכנית של הידיים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לעבוד דרופ סטים וסופר סטים ביחד?
פשוט, היו דברים שלא היו ברורים לחלוטין בתוכנית. משהו במבנה הכתבה. אשמח אם תעזור לי כי אני ניסיתי כבר הרבה לידיים והם לא גודלות ממש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(ככל שאתה מסובב את הכף יד כלפי חוץ עם האגודלים למעלה אז הראש הקצר של הבייספס נכנס לעבודה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית מעורפלת מאוד, לא רק שהתרגילים לא הכי מובנים, אלא גם השילוב שלהם בתוכנית, אם עושים איתם סופרסטים, ואיך אפשר לשלב אותם בתוכנית האישית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימון A - חזה רגליים , אימון B - גב כתפיים ואז תעשה ככה : ראשון : A שני : C שלישי - מנוחה רביעי : B חמישי C שישי מנוחה שבת מנוחה (יש לי באחד המגזינים תוכנית דומה לזאת וככה הציעו לעשות שם) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
אין שום קשר לראשים בבייספס, אולי התבלבת עם תרגילים בסגנון פריצ'ר בהם מנח המרפק שונה.
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כפיפות מרפקים במוט ישר למשל זה עומס על הראש הקצר של הבייספס כפיפות מרפקים במוט W באחיזה הפוכה זה עומס על הראש הארוך אני לא אומר שזה מבודד את הראשים אני רק מסביר על מה מיוצר יותר עומס , באמת באחיזה הפוכה יש גם עומס על הברכיאליס אבל גם על הראש הארוך בבייספס , יש על זה פרק שלם על אימון עם milos sarcev הזה מthe fit show בDVD שלו. נדמה לי שהפרק הזה משוחרר באינטרנט גם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() חברה מישו יכול להביא לי תמונות לתרגילים האלה כי אני משתגע
כפיפות באחיזה הפוכה - ישיבה או עמידה? לאן אמורים להגיע? פעם ראשונה שמעתי על עבודה הפוכה בזה לחיצת חזה באחיזה קרובה - זה זה אם אני לא טועה? http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/vide...benchpress.wvx פשיטה עם מוט W שיפוע תחתון? לחיצה צרפתית בשיפוע תחתון פשוט כן? כפיפות מט W שיפוע עליון? על כסא עם שיפוע למעלה נכון? וכפיפות מרפק באחיזה קרובה אני יודה למי שיעזור לי בגלל שאני ושמות של תרגילים לא הולכים ביחד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
השינוי נובע מרמת מרמת העומס שקיים בכל אחיזה על שרירי כופפי המרפק. ובשבילך: סופינציה - בייספס. פרונציה - ברכיאליס. מיד פוזישן - ברכיוראדיאליס. כפיפה בסופינציה כאשר מנח המרפק שונה (פריצ'ר) - ברכיאליס (פה הראש הקצר של הבייספס נמצא במצב מקוצר מה שמעביר את העומס לברכיאליס).
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגעתי מאוחר ושיקו הקדים אותי.
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראהלי שאתם מבינים יותר ממנו אבל בסדר,
יכול להיות שלא הסברתי טוב... אני עדיין יודע שאני צודק כנראה אני לא מובן עריכה : http://webcast.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fits...php?episode=32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא לא מקור מידע רציני
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
אתה הובנת לחלוטין ואין פה שום התנגשות של דעות, קינזיולוגיה זה מדע מאוד ברור. לשים סרטון של מישהו שמתיימר לחשוף את "סודות האימון של המקצוענים" ( ![]() אתה יותר ממוזמן לפתוח ספר לימוד בעניין ולהיווכח "באמיתות" הקשקוש עליו הוא מדבר.
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה מה שאתה רוצה ואיך שאתה יודע גבר אחרי הכל המטרה פה היא להיות גדול ואני משיג אותה עם הזמן עם או בלי ידע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|