|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שהבשר בקר מסווג במספרים לפי אחוזי שומן .. בסך הכל רוב החלקים בבשר בקר די מלאים שומן .. אני ממליץ על סינטה .. זה חלק רזה מאד בריא ולדעתי הבשר הכי טעים ...
חוצמזה גם כתף בקר זה רזה נורא ונורא טעים לקנות אותו פרוס במשקל כפסטרמה.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|