|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הודעה כפולה
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הינה עוד בירבור שטויות יוצא מהפה שלך דבר ראשון רוב הרבנים הממש מקובלים בארץ והכל ביכלל לא צריכים תמדינה הם מרווחים יותר מכל הפורום הזה ביחד הקטע הוא שהם ממשכים לחיות בצינעות ולא מיתפארים בכסף שלהם להפך מפנים את עיקר זמנם ללילמוד תורה למתן צדקות למינהן להקמת כל מני ארגונים שתומכים באלמנות יתומים משפחות שאין להם אמצעים וכו לעומת זאת יש הרבה שכן מנצלים תמדינה ואתה מיחס את זה לכול אותם אלה שגם עוזרים למדינה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
|
![]() לא אמרתי מוות לרבנים, אני אומר שצריך להפסיק להזרים להם כסף כמו מים...
ולגבי בית הספר שלי כולם שם שמאלנים אוהבי ערבים, אני דווקא בעד גירוש הערבים משטחים והריגתם וסלים שיידי גם לי יש כמה חברים ערבים ישראלים מאוד נחמדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמובן שאני מסכים אם הקטע שש"ס וכל החבורה הזאת מנסה כל הזמן להטיף לאנשים איך להאמין ולהיתנהג והם בעצמם הגנבים...וכן גם אני שונא את כל הפלוצים הקטנים שמשחקים אותה הולכים אם כיפה של נחמן יושבים 5 דקות בבית כנסת והולכים לעשן איזה באנג או לריב מכות אבל אני לא חושב שצריך לעשות הכללה וככה להשמיד את כל הדוסים מזה אחי אין לך דתיים במשפחה?תאר לך היו שומעים אותך אומר את זה..לא הייתה מתבייש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
הדויייסים הורסים לנו את המדינה... לא עובדים, לא משרתים, ורק מקנים לנו איסורים ואומרים לנו מה לעשות כל היום... ואל תגידו שלא.. אני למשל, רוצה ללכת בשבת לים, אין אוטובוסים... אתם לא רוצים? אל תסעווווו!!!!! אני רוצה לקנות לחם בפסח, אתם שומרים? לא רוצים? אל תקנווווווו!!!!!! יום כיפור אני רוצה לראות טלוויזיה, אתם לא רוצים..? אל תראו אבל למה לאסור על אחרים.. נכון שזאת מדינה יהודית אבל לא צריך לקפאות על אף אחד שום דבר ובגלל זה אני שונא את הדוסים יותר מהערבים, אני מעדיף להיות ערבי ולא דוס, אפילו הומו אני מעדיף להייות... רק צרות הם מביאים בגללם אני שונא את המדינה...
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה כל הערכה שהייתה לי אליך נפלה לריצפה לך תעזוב לגרמניה עלק מעדיף להיות ערבי והומו על פני יהודי דתי אתה בושה איך אתה קורא לעצמך יהודי אני לא יודע ואיך לא משעים אותך מהפורום גם אני לא יודע ועוד דב אף אחד לא אומר שלא תיראה ביום כיפור טלוזיה יש המון שרואים יש מספיק מקומות בפסח שמוכרים לא כשר ולחם תפסיק להביא סתם סיבות אתה ממש דוגמא למה שהתישקורת השמאלנית האנטי יהודית וכל המגמה שהשמאל הקיצוני יוצר בארץ אתה דוגמא מושלמת לכך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#69 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מעדיף להיות ערבי מוסלמי לעומת יהודי חרדי ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעו אני לאיודע איך השרשור הגיע לדבר על רבנים אבל לא זאת הייתה הכוונה, חבל מאוד שזה הגיע לזה אבל, איך שאומר מודי בר-און, תבלו.
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אלפי מקומות בארץ שמוכרים חמץ תפסיקו לתת סתם סיבות שלא משקפות כלום את המיצאות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתם אלה חיים נורמלים אתה אמרתה שאתה מסכים בהכל אם סיקסי פאק סים לב מה כתוב בהודעה שלו שהוא מעדיף להיות ערבי או הומו מאשר חרדי אז אני חשבתי שאתה מסכים איתו בהכל פעם הבאה תיקרא את כל ההודעה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.. טאחלס אני מסכים אם מה שאמרתה נכון שזה מעצבן שיש את כל ה"דוסים" שיושבים בבית ומצפים שישלמו להם כסף בישביל לחיות אבל לא כולם ככה אצלי במשפחה יש דתיים הדוקים מאוד והם אנשים מכובדים ועובדים והם אוהבים את המדינה ואצלנו המשפט "אם אין לחם אין תורה" זה מספר 1 אבל עדיף להיות הומו מאשר דתי?תחשוב במקום לעשות מצווה 2 אתה מעדיף שיבוא אלייך גבר ויכניס לך בתחת ?חחחחחחחחחחחחח שונא יותר מהערבים?חביבי כדי לך לפקוח את העניים שלך למה אם לערבים היה היזדמנות לשחוט אותך ואותי מבלי שיקרה כלום הם היו עושים את זה בטוח..והדוסים לא. בכל אופן יש לך אזרחות בגרמניה?מה באתה לפה בכלל!??!?חחחחחחחחחח בראש שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד אני שוב חוזר ואומר כמו מה שכתצבתי בהודעות אחרות יש מספיק מקומות שאפשר ליקנות בהן חמץ אף אחד לא יגיד לך שום דבר אם תיראה טלוזיה ביום כיפור אתם עושים כיאלו אנחנו חיים במדינה שיש בא כפיה דתית דיי כבר להגזמנות אתם רוצים ליראות כפיה דתית תיראו מה קורה באירן סוריה חסר מדינות כאלו מסיבבינו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
|
![]() ציטוט:
מה הקשר להשעות מהפורום על דבר כזה תגיד לי אתה בסדר..? אני מכיר עוד הרבה אנשים (יהודים) שחושבים את מה שאני חושב...... ציטוט:
מעדיף לאכול בתחת מאשר לעשות מצווה? מי אמר שזה מצווה..? זה בולשיט..
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא שונא את הדתיים מזה דתיים יש לי במשפחה דתיים סבא שלי דתי והוא כל העולם בישבילי איזה כפייה דתית מה אתה סרוט?סתכל מה רשמתי לסיקספאק התכוונתי להגיד לו שזה שהדתיים מנסים לכפות קצת בדת לא צריך ליהתרגש מזה אבל עדין לא צריך להגזים ולרצות להשמיד אותם מזה השטויות האלה והוא בכלל משוגע מעדיף להיות הומו או ערבי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
אסור לפי החוק לפתוח בשבת (לפחות בירושלים) ואסור לשדר טלוויזיה ביום כיפור... אסור למכור חמץ בפסח, אז אל תזיין לי בשכל.. אסור שתהיה תחבורה ציבורית מסויימת בשבת.. ועוד ועדו... אתם לא רוצים? אל תיקנו ! אל תצפו ! אל תאכלו ! אל תסעו ! ![]() סבבה הכל טוב ויפה אני מכבד, כמו שאמרתי, לא מתאים לכם תעשו מה בזיין שלכם אבל אל תגידו לי מה לעשות.
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() תחשוב מה היה קורה אם המשפחה של אבא שלך היו שומעים אותך עכשיו אצלנו במשפחה כבר ממיזמן היו חותכים אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|