|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון, כשהמצב טוב, כמו שכבר אמרתי, אז אין בעית שנאה גדולה. אתה באמת חושב שכשהמצב ידרדר, לא תהיה שנאה כלפי הזרים? כלפי היהודים ש"נטמעו" באוכלוסיה? מה אתה חושב קרה בגרמניה הנאצית?? אתה חושב שלקחו רק את היהודים שמתאימים לסטריאוטיפ, אלה שמובדלים מהחברה? לא. פה גם היה קושי לאוכלוסיה המקומית בגרמניה, מכיוון שהיהודים הגרמנים אותם הכניסו לגטאות, למכונת עבודה ולמחנות השמדה לא נראו שונה מכל גרמני אחר. אם אתה רוצה לנסות על בשרך או על בשר משפחתך, בבקשה, תהגר מפה. נראה אם בעתיד, כשהמצב יחמיר, אתה תישאר בדיעה שלא יקרה לכם כלום אם תטמעו שם. להיסטוריה יש נטיה לחזור על עצמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני בכלל לא התכוונתי לדבר על המצב לפני 50 שנה, אני מדבר על המצב כיום. כיום בשנת 2007 אם אתה תסע לגרמניה ולא תתנהג כמו מהגר ותדבר בעברית, אתה תקבל יחס שווה, ולא תחוש ותטופל כשונה. ואין לך מה להתווכח על זה, מוכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מתעלם ממה שאני אומר לך. אז היום המצב טוב, אז האנטישמיות "על אש קטנה" ( היא עדיין קיימת, וכבר היו בגרמניה כמה וכמה גילויי אנטישמיות השנה). ככה זה היה תמיד, המצב טוב- אין סיבה לבוא בטענות בפני המיעוט. מתחילים קשיים - האנטישמיות גוברת. זה יקרה והוויכוח כאן מיותר לגמרי. תמשיך להתעלם, תתנהג בתמימות, וזה רק יכה בך חזק יותר כשאתה לא מוכן. dmx, אני לא יודע מתי זה יקרה, אבל זה יקרה. ההסטוריה חוזרת על עצמה כבר עכשיו. אם אתה לא יכול לראות את זה, אתה בבעיה. ההבדל הוא שכרגע יש לנו מדינה בעוד שלפני כן לא. זה גלגל שאתה לא יכול לעצור. אנחנו חיים כרגע בדפוס התנהגות דומה לדפוס שהיה לפני שתי מלחמות העולם הקודמות. אני לא יודע באיזה שלב אנחנו, מתקדם או לא, וזה גם לא משנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב ההתקפות האנטישמיות כמו שכתבתי היו נגד יהודים מוחצנים זאת אומרת, חרדים, גני ילדים יהודים וכו'. לא שזה בסדר, חס וחלילה, זה אפילו נורא ויש למגר את התופעה הזו, אך זה בדיוק מחזק את הדעה שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למדתי בבית ספר אמריקאי . גרתי במספר מקומות בעולם בגלל שאבא עבד במשרד החוץ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() מי הם ביכלל באימא שלי מה יש לך תיראה על מה אתה מדבר... ילדיי כאפות עם שפם בר מיצווה אמריקאים מפגרים עם חננה באף שנוסעים כול יום על סקאט יכולים לדבר על ההישראלים ביכלל? פחחחחח וואלה תיהיה בריא בצחוק אל תגיד את זה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלומר יהיה קשה מאד להכנס למדינה לכדי מגורים, את התחזקות התופעה הזאת אתה יכול לראות במנדינות סקנדינביה, במיוחד בדנמרק, שאוהדת מאד את ישראל . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |