|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחח כע בגרות מותאם בלשון זה סוטול וגם ה בעל פה בהיסטוריה וכל זה ודווקא אתה רושם בסדר גמור אחי.. לא יודע אם לא היית אומר בחיים לא הייתי חושב שאתה דיסלקט חוץ מזה גם לי יש שגיאות כתיב.. וזה עדיין לא אומר כלום.. אני יושב בלשון אל 100 לא מותאם כך ששגיאות כתיב זה סתם לא יודע מה זה מפריע לאנשים מה שכן כשה המשפטים עצמם לא מובנים זה משהו אחר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין.. כנראה שאני ההפך מדילסקט, כל החיים כתבתי בלי שגיאות בכלל.
אני גם מפסק אוטומטית, ואותו דבר עם נקודות ושורות. :-/
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חינוך טוב
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() ................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
נו באמת, בעיית העברית היא הבעיה האחרונה של הפורום הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |