ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-04-07, 12:29   #13
Vin diesel
מושעה

תיקון קטן ממני...וואלה איזה צירוף מקרים היום בבוקר פגשתי בחדר המטנה לאורטופד את אחד החברה שהיו איתי בטירונות(זה אחד שנפל מטייס) וקיבל עוקץ בלי גיבוש.אז דיברנו על כל העניין הזה שוב.אני חשבתי שהוא נפל מחובלים...אבל הוא נפל מטייס.אז וואלה גם מי שנופל מטייס יכול לקבל את עוקץ בלי גיבוש.ועוד דבר שהוא חידש לי..הוא אמר שמתי שהוא נפל מטייס הוא יכל לקבל גם אגוז בלי גיבוש ואת זה לא ידעתי..אבל בכל מקרה הוא אמר לי שבזמן הזה שהוא שם,הוא הספיק להבין שהכל שם מקומבן.אבל הוא מרוצה יחידה טובה.יש לו כלב חחח
ו - P-a-n-1-c אני לא רוצה לבעס אותך ולאוריד לך תמובטיבציה...אבל בוא שמע סיפור אמיתי.מתי שהגעתי לחטיבה 900 בימים הראשונים שם דיברתי אם איזה חבר אשדודי הוא אז היה נשאר לו עוד חודש בצבא הוא היה שם ג"בניק.והוא סיפר לי על חבר שלו שהתגייס גם לחטיבה בתיקווה להגיע לעוקץ.ואז הוא סיפר לי שהבחור היה הכי שפיץ בגיבוש.ווואלה עזר לקולם...היה 100 ברעיון פיצוץ..הכל טוב ויפה..ובסוף גם התקבל ליחידה..בלי קןמבינות וכלום.בקיצר אחרי משהו כמו שלוש חודשים שהוא היה בעוקץ ,קרה האסון בוא נגיד כך.בה חייל אם קשרים בעוקץ(משפחה)ואתה לא תאמין מה עשו...הכניסו אותו בלי גיבוש והוא אורידו אותו באמצע המסלול..ואמרו לו "אתה לא מתאים"סיבה....כך וכך...בקיצור על תבנה על זה שאם אתה שפיץ שלא יכול ליקראת כזה דבר.הכל יכול לקראת בצבא הזה..תראה מה לי קרה...סתם דוגמה..אין יותר זין מזה.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא