|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחח באמת יש לך יד 40 כמו שאמרת, וואלה לפי התמונה הזאת כולם צריכים לשבת בשקט..
אחי תמשיך להעלות תמונות אפילו כל שבוע אל תתייחס לכל המתלוננים. פעם הבאה תעלה אותה כמו שצריך, הנה התמונה - ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חמור ..
נראה לי עוד מעט קצת חיטוב לקוביות לא ? קיץ אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היד שלי עכשיו היא כבר יותר מ40
אני לא יגיד כמה כי אז כולם שקרן וזה
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אי אפשר להבין הרבה מהתמונה, אבל בסמלון שלך (גב מאחור) אתה נראה טוב.
לא מבין איך אפשר לעלות בפסח, אין לחם ולא שיבולת שועל ולא פסטות, מצות זה גועל נפש, וכל התבשילים המאולצים (מקמח מצה ![]() ואם רוצים צ'יטינג, אין פיצה, אין באגטים, או לחמניות או פיתות. אני מאוד סבלתי בחג הזה, ועוד בשבוע האחרון שנשאר לי להתחרע לפני החיטוב. אני כבר בחיטוב מיום ראשון, אז אוכל רק להסתכל היום על המופלטות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה נראה סבבה גם ככה וניגרי לא כולם אוכלים כשר אחי לך תדע מי שלא אוכל כשר פסח יכול להיות חג טוב בשביל מסה .. אני אישית אוכל כשר .. חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
למה אתה לא ממשיך מאסה עד תחילת הקיץ הבא ..?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() בקושי רואים משהו מהתמונה אבל לדעתי,
נקודות לשימור: יד קדמית טובה, גם שריר ארוך שזה יתרון. חזה מצוין. נקודות לשיפור: יד אחורית, צריכה להיות ביחס קצת יותר גדולה וכנ"ל הכתף למרות שקצת קשה להבחין נראה לי שגם צריכה מעט שיפור. הבעיה שלך ממה שאני זוכר משאר התמונות היא שאתה גבוה ולכן אתה צריך לעבוד יותר על הגב והכתפיים כדי לקבל מראה וי שייפ טוב יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפסח כל יום עושים על האש אצלנו ... במושב פירקתי בחג הזה אולי לבד 5 קילו בשר אפילו יותר !!! ומי צריך לחם. יש בננות. תפוח אדמה. אורז לבן .
![]() |
![]() |
#11 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
שאלה מעולה אלון. סימנתי מטרה והיא התחרות של 2008, כשהשאיפה היא לקחת את הקטגוריה שלי. בגלל שאני לא מרגיש מספיק מוכן לעשות את זה השנה, החלטתי לוותר על התחרות, וזאת כדי שלא יהיה לי "ברקס" רציני לקראת שנה הבאה. מצד שני, לרדת ממצב של 15 אחוז שומן (פחות או יותר) למצב של 9, לפי כל הבדיקות שעשיתי - זה לא ממש "ברקס". זה לא דומה למצב בו אתה מייבש את עצמך למוות, ואז ברור שיש עצירה מזיקה, שגורמת לכך שכדי לעלות מחדש הגוף זקוק גם לתקופת התאוששות. עכשיו תבין, ברור שאם התחרות של שנה הבאה הייתה חזות הכל, כלומר כל מה שמעניין אותי, אפשר היה להמשיך מאסה מעכשיו ולהגיע בקיץ למצב בו אני לא אוכל להיכנס בדלת של הפיג'ו 206 אשר בבעלותי. לעומת זאת יש רצון לגיטימי להיראות טוב בקיץ, כמובן בתנאי שזה לא יפגע בהתפתחות שלי. לפיכך חיטוב ממצב של 90 קילו למצב של 82, 83 על גובה של מטר שבעים באחוזי שומן נמוכים יחסית, נראה לי הדבר הכי נכון לעשות כעת. מייד בתום הקיץ, לא תהייה בעיה לעלות חזק מאוד, הגוף לא יזדקק לשום תקופת התאוששות. החיטוב שאני עושה הדרגתי ועדין, לא יגרום לאיבוד שריר, ואחרי שאקבל את התוצאה הרצוייה, אאזן את התפריט למצב של תחזוקה או אפילו עליה איטית לאורך תקופת הקיץ. ואחר כך הכוונה להגיע לסביבות ה 100, ולבוא לתחרות קרוב קרוב קרוב ל 80, יבש תופת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בשיחה שקיימנו במר צפון התברר שאנחנו מסכימים על הרבה נושאים... לא נראה לי שנתחרה זה בזה, הוא חייב לשאוף ל עד 90 בשנה הבאה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא אמרת שאתה מתחיל חיטוב יא זללן?
![]() יש לך ידיים וחזה מרשימים ,יאללה תתחיל חיטוב הקיץ בפתח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() יאלה כנסו כולם לחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
מי שהיה אומר את זה סימן שהוא שומר כשרות שלא תתלוננו על כפייה דתית.. נ.ב לא נראה לי ששמתי לב שלא אכלתי חמץ למשך כל פסח......... מה כ"כ רע במצות =S
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() מהתמונות האחרונות אחי רואים טיפה שגדלתה אתה במסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|