|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד ככה, אני הייתי פעם אצת תזונאי והוא לא לימד אותי כלום.. בלי כל קשר לגיל, אני לא מכיר אותו אז זה לא אישי מה שאני הולך להגיד עכשיו.. אם הוא או כל תזונאי אחר היה מציע לי ללכת אליו בחינם אני לא חושב שהייתי הולך, אני יודע מה הכי טוב בשבילי, ואני לא צריך שמישהו ייעץ לי או יגיד לי מה לעשות... לא בכוונה לפגוע כן, זו היא דעתי האישית וכך אני הייתי נוהג, כמובן שכל אחד ואחד מתנהג אחרת.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז פסדר, אתה לא רוצה לשלם זה משהו אחד. אבל אם לא היית הולך בחינם, זה היה ספספוס של החיים שלך.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאני יודע מה טוב בשבילי ואף אחד אחר לא יודע יותר טוב ממני מה הולך בשבלי.. לילה טוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אל תכניס לי מילים לפה יחתיכת פיס אוף שיט.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שקנית אבקת חלבון לא אומר שאתה 100% בתזונה ובאימונים בוא נשאל ככה מה המטרה שלך ? מסה? כמה קלוריות אתה מעל התחזוקה? מכמה ארוחות התפריט שלך בנוי? אחרי אימון אתה שותה אבקת חלבון ככה לבד בלי כלום? בכללי אתה שותה?משען? סתם לידע כללי נראה כמה אתה "יודע מה הכי טוב לך"
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האמת שאני חושב שאני הראשון פה ששונא את גיל. הנבלה מרעיב אותי!!!!!!!!!!
חח, סתם, גיל מלך וכלי עולם, ותאמינו לי שאם הוא סובל את כל ההצקות שלי, אז זה שווה את זה... בואו נעשה את זה פשוט: מינוי, מאתיים לחודש? זמן אימון, שמונה שעות בשבוע? 35 שעות בחודש? אם הייתם מרוויחים בזה שכר מינימום, זה היה שווה שבע מאות שקל? תזונה, עוד לפחות שבע מאות שקל בחודש? אז יוצא לכם העסק בחודש אחד (ויש עוד המון דברים) 1600 מינימום? לא חבל לבזבז את הכסף הזה בלי לדעת מה אתם עושים לעומת סט פגישות עם גיל שעולה חמש מאות שקל? לדוגמא? קיצר, אל תלכו לגיל, הכי טוב, רק גורם לנו שבאמת גדלים להיראות יותר טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
דרך הגב רוג'ה סעד ועוד מתאמנים כמו ג"רי קריל לדוגמה ומאור,בתחרויות הראשונות שלהם,לא הקירו ולא ידעו מי זה גיל ביכלל.וולפי התמונות שלהם אתה יכול ליראות שהם הגיעו תמיד ברמה מטורפת.מספיק שהם מתיעצים אם מי שצריח לוקחים מה שצריח ומשקיעים,יש להם גוף בן זונה,בלי גיל. *אני מסכים אם סיקספאק שהוא יודע מה הכי טוב בשבילו מבחינת רצון,אבל אני לא מסכים איתו שמבחינת ידע ,יש לו עוד הרבה לילמוד!וגם לנו! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים איתך לגמרי, אבל עדיין אנחנו פה דיברנו אם כדאי למפתח גוף חובבן יחסית בתחילת דרכו ללכת או לא, והתשובה היא כן (אם זה מתאפשר כמובן), כי תמיד יש עוד מה ללמוד ולהתיעץ וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
קילקול קיבה של ניגרי לא קרה עקב דיאטה (מה שגם ככה לא הגיוני) אלא עקב משהו מזוהם שהוא אכל
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים פגישה אחת תעזור לי?? כי אין לי כסף בשביל זה...
ואני מתאמן כמעט 4 חודשים זה לחכות עוד קצת זמן או ללכת עכשיו?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אחרי שהוא הרגיש חרא בוא נגיד כך גיל אמר לו תאכל מתוק/תמצוץ קובית קרח או אני לא יודע מה והוא לא עשה את זה.אז נכון בעיה שלו.אבל מצד שני זה לא היה אמור ליקראת מהתחלה.הוא לא היה אמור להגיע למצב הזה.ועקב זה שהוא כן הגיע למצב הזה,זה אומר שגיל טעה קצת איפו שהוא.אז בסופו של דבר גם גיל טועה.וקולם טועים מתי שהוא גם אני וגם קולמן. וזה לא פאם ראשונה שהמתחרים של גיל לא מרגישים טוב ביום התחרות אז עזוב..קולם טועים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|