ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-03-07, 01:14   #1
זואי
חבר מתחיל

ברירת מחדל חיטוב בטן

אני מחפשת מכשיר ביתי לעיצוב הבטן.
לאחרונה מפורסמים שלושה מכשירים שתפסו את תשומת ליבי:

ab swing
ab king pro
ab zone

אני מניחה שגם אם אעבור לגור על המכשירים הנ"ל בטני לעולם לא תשתטח כפי שמדגימים המפרסמים, אך תהיתי אם בכל זאת יש ערך לאימון עליהם ואם כן איזה מבניהם עדיף.
יש לציין שאני שייכת לזן העצל שמחפש מקסימום תוצאות במינימום מאמץ וכמו כן שאיני סובלת מעודף משקל, אלא סתם מבטן חסרת עיצוב.

תודה,
זואי.
זואי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 07:29   #2
kibinimat
חבר פעיל

הסמל האישי שלkibinimat

רוב המכשירים הללו בעצם עוזרים לך לעשות תנועה שמדמה כפיפות בטן רגילות, אולי זה טיפה יותר נוח, אבל בהחלט לא שווה את הכסף. תפוס את עצמך, תתחיל לעשות כפיפות בטן מכל מיני סוגים, לא צריך בישביל זה ציוד מיוחד וכדי לקבל בטן שטוחה עם קוביות לא מספיקה עבודה על הבטן, צריך גם חיטוב שיוריד את השומן, כי אם לא - הוא יסתיר הכל.
kibinimat מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 10:07   #3
maya
אחראית תזונה ותוספים.

הסמל האישי שלmaya

עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya

בטן זה כמו כול שריר בגוף צריך לעבוד על הבטן כמו כול הגוף ולא לחפש קסמים תזונה ואירובי זה העיקר בחיטוב בטן ושאר הגוף ולא משנה מה תעשי
ישן 21-03-07, 14:45   #4
YNZ
חבר פעיל

אבל היא אמרה שהיא רזה פשוט היא רוצה בטן יותר מעוצבת זאת אומרת יותר שריר בבטן ..
הכי טוב לדעתי זה כפיפות בטן בשיפוע ..
את המכשירים שדיברת עליהם אין לי מושג מה הם .. אם את יכולה להראות תמונות של המכשירים אולי יהיה אפשר לעזור לך יותר ..
YNZ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 15:54   #5
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אין לבנות בכלל טעם לעשות כפיפות בטן... את רוצה בטן שטוחה רק יעזור לך שיהיה שמה פחות דברים (כוונה לשריר הבטן שגודל וסך הכל תופס מקום ומגדיל את הבטן)

אה ושום מכשיר בטן או כפיפות בטן או שום שיטה(לכל המוכרי חוגי פילאטיס למינהם) לא יעצבו שריר ולא ישרפו שומן מקומית.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 17:33   #6
erez120
חבר מתחיל

ה-ab swing מצויין לפי דעתי אבל זה רחוק מלהיות כמו הסרטון בטלויזיה שמתנדנדים בסבבה ורואים קוביות אחרי שבוע המאמץ מבחינה פיזית זהה בדיוק לכפיפות בטן רגילות ז"א שאם את לא מסוגלת לבצע חמישים כפיפות בטן רגילות לא תצליחי לעשות חמישים גם בעזרת המכשיר.
אני אישית מצאתי את המכשיר כמאוד נוח מכוון שבכפיפות רגילות אחרי 20 כפיפות אני מרגיש כאבים חזקים בגב התחתון.
עכשיו לגבי התוצאות אם את מבצעת את הטכניקה נכון ז"א לא מתנדנדת סתם כמו בטלויזיה אלא מרימה את הברכיים ומקרבת אליהן את פלג הגוף העליון בו זמנית(כמו תרגיל "האולר") אבל בצורה איטית עם הרבה כוח אז התוצאות מצויינות את תרגישי את שרירי הבטן שלך עובדים כמו שלא תרגישי באף תרגיל.
אבל כמו שאמרו קודמיי אם יש לך שומן באזור הבטן אין שום תרגיל ושום מכשיר שיכול לעצב שומן את חייבת לשלב את התרגילים עם תזונה נכונה ופעילות אירובית בשביל לראות תוצאות.
erez120 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 17:47   #7
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי erez120
ה-ab swing מצויין לפי דעתי אבל זה רחוק מלהיות כמו הסרטון בטלויזיה שמתנדנדים בסבבה ורואים קוביות אחרי שבוע המאמץ מבחינה פיזית זהה בדיוק לכפיפות בטן רגילות ז"א שאם את לא מסוגלת לבצע חמישים כפיפות בטן רגילות לא תצליחי לעשות חמישים גם בעזרת המכשיר.
אני אישית מצאתי את המכשיר כמאוד נוח מכוון שבכפיפות רגילות אחרי 20 כפיפות אני מרגיש כאבים חזקים בגב התחתון.
עכשיו לגבי התוצאות אם את מבצעת את הטכניקה נכון ז"א לא מתנדנדת סתם כמו בטלויזיה אלא מרימה את הברכיים ומקרבת אליהן את פלג הגוף העליון בו זמנית(כמו תרגיל "האולר") אבל בצורה איטית עם הרבה כוח אז התוצאות מצויינות את תרגישי את שרירי הבטן שלך עובדים כמו שלא תרגישי באף תרגיל.
אבל כמו שאמרו קודמיי אם יש לך שומן באזור הבטן אין שום תרגיל ושום מכשיר שיכול לעצב שומן את חייבת לשלב את התרגילים עם תזונה נכונה ופעילות אירובית בשביל לראות תוצאות.
שחכת משהו אחד , למה לשלם 500+ שקל על חרא שנותן לך בידיוק את אותם האפשרויות כמו מיטה\ספה רגילה בסלון????????????????????? (לשריר שגם ככה מדוגמניות שמפרסמות אותו כמעט לא עושות כי עובדה הוא לא מפותח לגמריי וסך הכל יש להם אחוזי שומן ושאר הגוף מפותח)
אבל יש לך 4 הודעות אז אולי אתהמ מתחיל..

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 19:08   #8
erez120
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
שחכת משהו אחד , למה לשלם 500+ שקל על חרא שנותן לך בידיוק את אותם האפשרויות כמו מיטה\ספה רגילה בסלון????????????????????? (לשריר שגם ככה מדוגמניות שמפרסמות אותו כמעט לא עושות כי עובדה הוא לא מפותח לגמריי וסך הכל יש להם אחוזי שומן ושאר הגוף מפותח)
אבל יש לך 4 הודעות אז אולי אתהמ מתחיל..
א.לי אישית יש בעיה בגב התחתון מה שמקשה עלי לבצע תרגילים בלי המכשיר הזה.
ב.התגובה על הדוגמניות היא אחת המטומטות ששמעתי בחיים שלי לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהתפקיד שלהן הוא רק להציג את המוצר.
ג.בפעם הבאה שאני אכנס להודעה שלך אני אצדיע יא ותיק.
erez120 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 20:14   #9
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי erez120
א.לי אישית יש בעיה בגב התחתון מה שמקשה עלי לבצע תרגילים בלי המכשיר הזה.
ב.התגובה על הדוגמניות היא אחת המטומטות ששמעתי בחיים שלי לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהתפקיד שלהן הוא רק להציג את המוצר.
ג.בפעם הבאה שאני אכנס להודעה שלך אני אצדיע יא ותיק.
א. אם יש לך בעיות בגב תחתון תעשה האלאת רגליים במקום לרוץ לבזבז מאות שקלים עם מוצרים בערוץ הקניות.
ב.הם מפרסמים מוצר שלכאורה יקטין שריר ע"י שהוא יגדיל אותו ומוכרים אותו לכל מיני אנשים מסכנים שקונים את הזבל הזה , יותר כוח להם אבל אני מרחם על האנשים שקונים את החרא הזה כמו ספות לבטן ומולטי טריינרים

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-03-07, 20:23   #10
ZoonD
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלZoonD

עוסק ב:: סטודנט

ממליץ לשמור את הכסף למשהו יותר טוב
שמעי את פשוט צריכה להכנס "לחיטוב"
אין קסמים רוצה בטן יפה ושטוחה בלי צמיגים את צריכה לראות טוב טוב מה את אוכלת

אם את בקטע של קוביות ... אממ אממ
אז פשוט תעשי על הספה בבית הרבה יותר יעיל מכל השטויות האלה
ותקראי את המאמרים המצויינים של גיל זה יעזור לך