|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מנסה לעבוד על הגב בצורה הכי אפקטיבית שאני מכיר.
בינתיים התוכנית שלי כזאת: 3x12 מסור כנגד משקולת יד. על ספת כושר. 3x10 דד ליפט. 3x12 פול אובר בשכיבה. 3x12 ו-Barbell Shrug - רק שאני מרים את השכמות - קירוב שכמות ולא כמו בתרגיל עצמו שזה הרמת והורדה של השכמות בלבד. אז מה השם המקצועי לתרגיל שתיארתי ומה ההבדל ביניהם? רציתי לדעת מה אתם חושבים על התוכנית לגב, מסור - רחב גבי דט ליפט - גב תחתון פול אובר - רחב גבי קרוב שכמות - טרפזים ואם לשנות אז מה ולמה? עוד שאלה - מה עובד יותר טוב על הרחב גבי מסור כנגד משקולת יד או Bent Rows? תודה למי שעוזר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה אימון ראשון מתח ואחרי זה חתירות( במכונה תומכת חזה ,מוותר על חתירות בנט עובר בגלל שזה מעייף את הגב התחתון וים למחרת אני עושה דדליפט)
אימון שני פולי עליון(רחב לחזה) ואחרי זה חתירות בישיבה . מאז שהתחלתי לעשות את הסדר הזה מרגיש שיפור משמעותי בגב בעיקר הרוחבי שלדעתי זה מה שנותן את הצורה הכי יפה לגוף.(דדליפט אני עושה ביום של רגליים) אז מציע לך את התרגילים האלו . פול אובר וקרוב שכמות לדעתי פחות מומלצים , לכן וזה לא מה שייתן לך גב יפה ודדליפט זה בכלל גב תחתחון+רגליים פה לא בא לידי ביטוי היופי או הצורה לכן מהרשימה בתכלס יש לך רק תרגיל אחד משמעותי שעובד על הגב וזה החתירות/מסור . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בנוגע לאימון ועלייה במשקל | aliran32 | פיתוח גוף-כללי | 2 | 07-03-12 09:37 |
כמה שאלות בנוגע לאימון | גולנצ'יק | פיתוח גוף-כללי | 2 | 06-01-09 09:44 |
עזרה בבקשה בנוגע לאימון של חיטוב | snirzaharonz | אימונים | 2 | 13-03-08 13:08 |
בנוגע לאימון | opera | אימונים | 3 | 24-12-07 23:40 |
צריך עזרה בנוגע לאימון | mikiatl | אימונים | 3 | 07-09-07 14:37 |