|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() ת'אמת שבתור מתנגד גישת הקרוספיט לשעבר, גם אני, הודות לחבר טוב שיש לו מכון בכפ"ס קצת נכנסתי לתחום...
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאם אתה מפציץ בpress אז חודשיים אימוני בנץ' יקפיצו לך את המספרים בצורה משמעותית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הפרס שלי אש, הpr 87, מקווה להגיע בטסט הבא (כמו עם הדד ליפט) לאיזור ה90...
אנטון אתה לא מתנגד, אתה לא מבין כלום וסתם כועס על כולם, מה שעשו בברית המועצות מאז ומתמיד באימוני הסמבו ג'ודו ושאר האומנויות לחימה, היה קרוספיט פשוט בשם אחר, קרוספיט זה פשוט מיתוג ממש טוב של אימון מחזורי, והצבת סטנדרטים, זה שיש ליצנים כמו בכל תחום, לא אומר שצריך ישר לפסול בשבילי קרוספיטר זה בחור עם דד ליפט של 250 קילו, קלין הנד גרק של 140, סקוואט היי בר של 200 והוא גם עושה מעל ל10 מאסלאפים, מניף 100+ קילו, רץ 2 קמ באיזור ה7 דקות, והולך על הידיים עושה דגל וכו, מה כל כך רע בזה? אופטימוס חזרתי לעשות בנץ באמת לפני שבועיים שוב, אני כל פעם עושה ואז מפסיק, כי זה קצת משעמם אותי ולא באמת רלוונטי לי חח, מקווה שאני אתמיד הפעם d:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() לפי התגובה שלך, אתה הוא זה שכועס כנראה, לא ברור למה אתה תוקף...
בסך הכל אימון טוב וכיף בשביל קונדישנינג כללי וסיבולת, לא צריך להיות כזה דרמטי.
![]() נערך לאחרונה על ידי DaSpider, 10-05-14 בשעה 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() הומי איך אתה מתאמן על הדגל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אין משו ספציפי, מתחזקים במשיכות ובלחיצות וכל מה שגורם לגוף להחזיק סטטי ומתרגלים
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אז תעשה קצת סרטוני טכניקה וזה אחי
אני עדיין לא מצליח אפילו muscle up .. ואני משתגע מעצמי.. יכול לחטוף פייטים של כאסח בקארטה ולא יכול עליות כח אחת מסכנה.. שונא אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אין ספק שכח זה כייף.. זה פאקינג פאן
אם בן אדם מוצא את הזמן לשלב הכל מהכל.. גם מכון וגם קרוספיט.. זה פאקינג חיים מעניינים אני אישית הלוואי והיה לי גם תקציב לזה, לשלב בימים מסויימים את האומנויות לחימה, את המכון.. קרוספיט.. מת לעשות את זה, החלום שלי זה לפתוח אולם ענקי.. שלא יהיה בו בולשיט, שיהיה בו הרבה דם, וזיעה.. חלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כי אתה חלשששששששש
סתם, יש אנשים יותר דומימנטים בכתפיים, טכניקה טובה יותר בבנץ וכו..
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהומי אמר, שרירים דומיננטים יותר וכל זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() מדהים אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר מתחיל
|
![]() נחמדדד
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי שנתיים שלא כתבתי פה . עידכון קטן מסוף חיטוב | haas | גלריות הגולשים | 27 | 21-08-11 10:39 |
סוגר שנתיים של אימונים+תחילת חיטוב. | Mr.Dino | גלריות הגולשים | 10 | 09-06-10 23:55 |
סוגר שנתיים של אימונים+תחילת חיטוב. | Mr.Dino | גלריות הגולשים | 2 | 31-05-10 00:08 |
אמצע חיטוב - היום חוגג שנתיים אימונים | dor_dru | גלריות הגולשים | 33 | 25-05-09 16:26 |
תפריט חיטוב לאחר בדיוק שנתיים של מאסה! מה דעתכם? | rg12 | תזונה ותוספים | 27 | 30-10-08 16:27 |