|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה כניראה לא מתאמן נכון, אולי העצימות של האימונים שלך נמוכה, לא יכול להיות שמישהו שמתאמן שנה/שנה וחצי נראה ככה, אתה כניראה עושה הכל חוץ ממה שנכון...
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לדעת בלהתאמן? אני יודע איך עושים כל מכשיר ותרגיל נכון ואני עושה בדיוק כמו שהתכנית אומרת.
לא יכול להיות שכולכם עושים שונה ממני ומפתחים בזמן שאני עושה בדיוק אותו הדבר ולא קורה כלום. מוזר לי הקטע הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תקרא מאמרים ככה תגלה איפה נמצאות הטעויות שלך, ידע = כוח...
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מחפש לגדול.. אני מחפש להתחזק ולהרים יותר משקלים.
אני ממש לא רוצה להיכנס למאסה עכשיו כי אני מעדיף להשאר בגודל הנוכחי, פשוט יותר חזק ואולי חטוב. אפשרי שתפרסם את המאמרים שאני צריך לקרוא? תודה~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול להתחטב כי אין לך ממה.. תעלה עוד מסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() מה אין לי ממה? אתה עושה ממני שחיף..
יש לי ממה להתחטב, אני פשוט צריך תפריט נכון ומסודר. ואני לא מתכוון להתחיל מאסה כי אני לא בקטע שלגדול ולהראות יותר שמן >_> אולי פעם אחת ולתמיד תסבירו לי מה לא טוב בתכנית שלי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() כן אין לך ממה, כן אתה שחיף.
אין לך ממה להתחטב, תפריט לחיטוב לא יעזור לך. אתה לא רוצה לגדול אז אתה מסכן, יעני אתה מחפש להרים 30 קילו לחיצת חזה במקום 20 אני צודק? מה לא טוב בתוכנית שלך? הידע. |
![]() |
![]() |
#48 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה נראה כמו מישו שלא ראה בחייםפ שלו משקולות, ועוד שנה וחצי זה מטורף, יש אנשים שבחיים לא התאמנו נראים הרבה יותר שריריים ממך, לדוגמא אח של מישו פה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() שש משולשים
![]() AKA 2PAC :P (בצחוק SIX PACK :P) |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() לאף אחד אין זכות לצחוק .. באמת .. כל אחת מתחיל משחיף וגודל לאט לאט אף אחד לא נולד כמו קולמן ...
אבל אתה יחסית רזה ונראה כאילו לא נכנסת לחדר כושר .. תתאמן ותחזור עם תמונות עוד חצי שנה
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() אחי בלי להעליב אתה כן ניראה כמו שחיף.. ומה שמוזר לי שלשחיפים לפחות יש ריבועים.. ואם אתה מתאמן גם תשנה וחצי על בטן אז בכלל משהו פה מוזר.. אתה עושה הכל רע.. או משהו כזה :s
ולא שאני איזה מר עולם.. הבאתי פה תמונות מקודם, אבל אני לא שחיף.. שמע.. תשלים עם העובדה, ובמקום לנסות להוכיח שאתה כן שרירי, תעבוד.. תכין תפריט עליה במסה, תיצמד אליו, תבקש תוכנית חדשה מהמאמן במכון (אל תגזימו הם לא כאלה גרועים!!!) או שכאן פשוט, והכל ילך טוב.. תשן מוקדם (אני יושן בד"כ ב10 אני גאה בעצמי D ![]() וגם, אין מצבבב שאתה שוקל 64 :||:|: |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה אין מצב? אני שוקל 64קג ותבינו שאני ל-א שחיף.
אולי התמונות מטעות, אולי אני צריך להעלות תמונות יותר טובות, אבל אני אומר לך שבחיים אני לא שחיף. בכל מקרה אני ימשיך עם התוכנית הנ''ל וזהו. אני יודע שאני יתקדם טוב איתה, ולא אני לא עובד שנה וחצי על הבטן. אני עובד אולי 4חודשים ואפילו לא הכי רציניים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כולם פה אומרים לך שאתה שחיף אתה אומר שלא? 64 קילו? אני שוקל 61.. ואני ניראה בהרבה יותר מסיבי ממך
אמרתי לך לא בקטע של להעליב ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() טוב לא יודע.. כל אחד והמבנה שלו.
אני עדיין לא מבין איפה טעיתי בתכנית אימונים? :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() דיי להתווכח עם עצמך..
לך תקרא מאמרים ולא תצטרך לשאול שאלות בכלל.. אם אתה צריך עזרה אתה יכול לשאול אבל לא 1000000 פעם אותו דבר... תקרא מאמרים ואני בטוח שתבין הכול.. תצרוך ידע וזה יתן לך את מה שאתה צריך את האמת אתה לא נראה כמו מישהו מתאמן.. נראה לי שלא עשית שום דבר נכון.. יש לך עוד הרבה להשקיע אז הגיע הזמן יאללה תפרסם תמונות עוד 3-4 חודשים בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תלמד לקבל תגובות, אז מה אם הם לא מה שצפית ..
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() יודע לקבל. תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() באמת כדאי שתלמד לקבל ביקרוות מה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני אגיד לך אבאל'ה... אני מתאמן ארבע חודשים, התחלתי מאפס אבל באמת מאפס (שמן, מסה של ילדה בת ארבע), וכבר עברתי אותך... אחרי שנה וחצי אתה אמור להראות פי שלוש או ארבע ממה שאתה עכשיו (למרות שאני מתאמן עם גיל אז אולי זה לא נחשב...)
קיצר, אם יש אפשרות לך לגיל, אם לא תקרא מאמרים באתר כי יש שם דברי קודש, ותתחיל לפעול לפי מה שכתוב שם.
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שפתח אתהפוסט איפה אתה מיתאמן בנהריה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|