|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
נרשמתי למכון כושר לפני 4 חודש,וחל אצלי שיפור משמעותי במשקל הגוף,וגם אפשר להגיד שאני מרגיש שהתחזקתי, גם אני רואה איך התחלתי במשקולות במכון,ואיפה אני יום,וגם כמובן על המשחק עצמו הורדתי משהו כמו 15-16 קילו אני עומד על 87-88 קילו, שאיפה שלי זה להגיע ל 78-80 קילו. הבעיה שאני נתקע על המשקל כבר יותר משבועיים,ושאני לא מוכן על לא להתאמן כוח. 1.אני רץ קבוע 3-4 פעמיים בשבוע 45 דק' ריצה שזה מגיע בערך ל-7 ק"מ 2.אני מפקיד על אכילה,לא תראו אותי אוכל סופגניות ולא שוקולדים באמצע הלילה ולא ארוחות ב-10 בערב לפני השינה, מה שכן,לפעמיים יש חשק לנשנש איזה משהו אז בימי שישי קצת פיצוחים עם שתיה מתוקה,אני לא חושב שדיאטה כ"כ צריך לסבול מזה 3.שאני הולך למכון כושר אין לי אפשרות לעלות את האימון אירובי יותר מ45 מכמה סיבות א.אני שונא לרוץ ב.אני לא יכול להתקע במכון יותר מידי זמן כי אני מגיע למכון ב-6 ורץ -45 ועוד אח"כ מתאמן כוח יש פה לפחות שעה ו45 דק' ולפעמיים גם שעתיים , ויש לי חיים גם מחוץ לכושר ג.גם זה הרף שלי פחות או יותר 45 דק' ריצה (מה שכן את זה תמיד אפשר לשפר,אני אחד שלא הייתי מצליח לרוץ יותר מ10 דק') 4.אני לא אוכל בבוקר ארוחה מסודרת,בכלל לא,אני שונא לאכול בבוקר,ממש..אולי רק בגלל שאני חייב אני דוחף 2 ביצים קשות לפה בשביל החלבון עם לחם 1 אבל זה גם פעם בשבוע אולי פעמיים שאני קם מוקדם 5.לקנות אבקת חלבון? יעזור לי לדעתכם? המטרה שלי היא הורדת אחוזי שומן והתחזקות ביחד. 6. יש תוסף שיכול לעזור לי לשרוף שומן? משהו איכותי ולא איזה כדור המצאה שאמרו שהוא מוריד? משהו שיש עליו מחקר? או פשוט לרוץ וזהו? תודה אם יהיה אפשר לשמוע טיפים והמלצות תזכרו שאני באמצע הדרך וכבר הורדתי 15-16 קילו,אני פשוט תקוע פחות או יותר,קצת נשברתי עם האכילה אבל לא משהו קריטי,רק קצת בחטיפים פה ושם אני חוזר לעצמי, מה לשפר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן.
קודם כל לדעתי מצויין שאתה גם יודע לפנק את עצמך קצת פעם פעמיים בשבוע אין עם זה שום ובעיה וזה יכול חעזור לך להתמיד לאורך זמן. לשאלותיך- 1)אין סיבה לרוץ יותר מ45 דקות. למעשה אפילו 30-35 דקות עצימות כ3-5 פעמים בשבוע יספיקו בהחלט. מה שחשוב הוא לעשות את האירובי אחרי הכוח ולא לפני כפי שציינת. 2)בלי לאכול ארוחת בוקר מסודרת אין לך מה לצפות לתוצאות כמו שאתה רוצה. ארוחת בוקר אחד הדברים הכיהחשובים גם בחיטוב גם במאסה וגם בכללי. תתחיל לאכול ולאט לאט הגוף שלך יתרגל אין ברירה זה קשה לכולם בהתחלה 3)אי אפשר להוריד שומן ולהתחזק ביחד זה או או. כרגע נשמע שאתה רוצה להתחטב כלומר לרדת בשומן אז תתמקד בזה אל תצפה להרים יותר משקל מאימון לאימון תשתדל פשוט לא לרדת במשקלים. אבקת חלבון תהיה לך מצויינת ותעזור לך להגיע לסך החלבון היומי שאתה צריך להגיע אליו (כ2-2.5 גרם כפול משקל הגוף שלך) 4)כדורי קפאין לפני אימון לדעתי הכי טוב אתה יכול לקרוא כאן באתר על זה ולהבין איך זה פועל. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אריאל זה לא נכון, אפשר להוריד בשומן ולהתחזק, יותר מדוייק להגיד שאי אפשר להוריד בשומן ולעלות במאסת שריר,
שגם זה לא מדוייק כי זה יקרה לרוב המתאמנים המתחילים בחצי שנה הראשונה שלהם (או גם לכאלו "שמתאמנים" הרבה זמן אבל לא באמת מתאמנים ופתאום הגוף שלהם מקבל גירוי אמיתי) אין שום סיבה שברמות האלו לא תוכל להתחזק תוך כשאתה מוריד באחוזי שומן וגם לעלות טיפה במאסת שריר, תזונה נכון, יותר חלבון ושומן, פחות פחמימות ולרכז את הפחמימות בשעות הערב לפני השינה וטיפה אחרי האימון ואימונים כבדים, 3-4 סטים של 5-8 חזרות מכל תרגיל, 3-4 אימונים בשבוע 2-3 פעמים בשבוע סקוואט 1-2 פעמים בשבוע בנץ 1-2 בשבוע פרס 1-2 בשבוע דד ליפט 2-3 פעמים בשבוע מתח
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה חידשת לי, טוב לדעת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אף פעם לא לקחתי אבקת חלבון, אבל אני יכול להמליץ על כמוסות של מלחים שמאוד עזרו לי לשפר את הכושר שלי. בגדול ממה שאני מבין ככה מחזירים לגוף מינרלים כי הגוף מאבד הרבה דברים חשובים כשמזיעים, לא יודע להגיד יותר מזה. אני קונה של סופהרב, מניח שיש עוד חברות.
אחרי כל זה מה שאני באמת רוצה להגיד לך זה כל הכבוד, ירדת המון ואני בטוח שתמשיך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() איך אבל הכמוסות מלחים קשורות?
זה כמוסות שלוקחים בדרך בכלל בפעולות ארוכות כגון מרתונים חצאי מרתונים איירונמן וכו, איך זה קשור לפה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי בבוקר קשה לאכול, לכן אני שותה סקופ וחצי חלבון
ורק ב10וחצי אוכל ב. לגבי שורף שומן תקנה - black mamba |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה רק לאנשים שהיו בתת משקל | Yohav | תזונה ותוספים | 19 | 23-06-09 20:09 |
שאלות כלליות (איפה המאמרים שהיו פעם באתר?) | blackbimer | תזונה ותוספים | 12 | 23-08-07 13:34 |
הקשר בין שריר התיאומים לאנשים שמנים | powergainer | אימונים | 10 | 28-07-07 02:11 |
תפריט לאנשים שמנים | erezg | תזונה ותוספים | 10 | 02-06-07 12:13 |
כמה שאלות כלליות . | IssA . | אימונים | 6 | 28-02-07 18:42 |