|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בגנטיקה שלי אני מקל, מספיק שאחד המשתנים אצלי משתנים ואני מתחיל לאבד מאסה... בקיצור מתחת ל3700 קלוריות ביום אני מתחיל לאבד מאסה בצורה רצינית... עם אירובי או בלי אירובי - אז עד עכשיו הייתי אוכל 4300 ומוסיך אירובי דיי עצים וזה שימר לי המאסה וחיטב אותי, כרגע אין אירובי אז אני מאוזן על 4000 קלוריות ביום ומשמין לאט לאט אבל גם המאסה גדלה.... היתרון היחיד בזה זה שאני יכול לאכול כמו שצריך... ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
חבר פעיל
|
![]() הידעתם שמייקל פלפס צורך כ 12,000 קלוריות ביום ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך ללכת לפי מה שעובד עליך אם אתה מאבד שריר תעלה חלבון ותעלה שומן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי לאכול יותר מ350 גרם חלבון ו150 גרם שומן ביום???
אני לא חושב שיש סיבה, אני עושה מה שעובד לי וכרגע בגלל הפציעה החלטתי לחזור למאסה עד להבראה מלאה... זה לא חוכמה לעשות בכוח חודש ואחרי זה לא ללכת שנה... :/ ופלפס אוכל בנורמה 9000 רק לפני תחרויות הוא מעלה את זה ל12000 כדי שיהיה לו ימבה אנרגיה.... ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() איך יכול להיות שמישהו שהוא לא דוב יזדקק ל9 אלף קלוריות
ושאלה לאלברט , איך יכול להיות שאלי טבעי ולא יורד שריר בחיטוב וכל השומן שהוא אוכל זה איזה 3 חלמונים ביום
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמירה על משקלי עבודה 270 גרם חלבון ביום ויש גם שומן משמן זית ואני לא עושה אירובי שישרוף אותי.. כל הירידה בוצעה בצורה נורא הדרגתית ככה שכנראה זה לא פגע בי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() ואתה בן 17 לא?
חחחחח
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
[ווקיפדיה]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() "He's usually at the pool by 6:30 am where he swims for an average six hours a day or around 8 miles per day. He swims six days per week including holidays. This seems unthinkable for the average swimmer, but for Olympians like Phelps it’s just part of the game.
In addition to time in the pool. Phelps lifts weights to add explosive speed to his regimen, spending around an hour 3 days a week lifting weights as well as one hour three days a week stretching his muscles. " עכשיו אני מבין למה הוא אוכל כזה הרבה.... :/
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הצחקת אותי.. מה אתה אוכל שומן של כבש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() זה האימוני כוח השבועיים שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן לאיירון מן???
תעשה מצווה, פתח על זה פוסט ותציין תוכנית אימונים ותזונה, נשמע מעניין... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() עד מחר בערב אני מקווה שיהיה פוסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |