|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה כן פשוט הבנצ' פרס יש לי פעמיים בשבוע והפסקתי כמעט להתקדם בזה כבר כמה שבועות אל תשכח אני לא מנסה לעלות במשקל גוף שזה גם יכול להיות גורם אבל בלי קשר אני די גבולי במשקלים של הבנצ בקשר למקבילי רציתי את האמת לעלות תמונה טובה ככה כשאני עושה את התרגיל עם משקל (סרטון גם טוב) הקטע שאני עושה את התרגיל עם משקולת של 40ק"ג בין הרגליים ושם עליהם עוד כמה פלטות עד 60ק"ג ומישהו מאחורה משגיח שהמשקולות לא יפלו או שם את היד אז ככה זה קצת בעייתי לצלם מה שכן אני אשתדל מתישו לצלם תמונה רציתי כבר די הרבה |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 17:57 |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 22:55 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 09-04-09 23:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 17:58 |