|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
כללי:: אני נראה טוב
עוסק ב:: לזיין את אמא שלך
חדר כושר: בחדר כושר בפארק
|
![]() אחי אני באמת מבין שאתה טורל בטח אתה מהטמבלים שמתאמנים 24/7 על כוח ונראים כמו גוזל בגיל 20?
טוב לא נורא גם אני בן יחיד רק יותר ענק ^_________^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() SAME MUSTACHE BRO |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר מתחיל
|
![]() פשששש נחמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח מישה לא מאמין שגם אתה פה יא סטלן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לשים לעצמך אגרוף לביצים?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר?
אתה בטח עושה מסה לנצח יקבב ודוחף לי 100 קילו בנץ פרס עם משקל גוף 110................ ולמה שאני ישים אגרוף בביצים מה זה שק איגרוף ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
2. נגיד ואני קבב אתה עדיין חלשששששששש 3. הבן אדם היחידי שאתה יכול לבוא אליו בטענות זה אבא שלך, הוא הוריש לך אותו.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אגב נכנסתי לראות בכלל מי אתה, שמע זה לא פורום ילדות חלשות שעוד לא קיבלו מחזור, זה פורום פיתוח גוף והרמת משקולות, ברגע שיהיה פורום של ילדות חלשות בנות 12 שלא קיבלו מחזור עדיין, אני אשלח לך הזמנה.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחח נודר נדר אני נראה פי 10 יותר טוב ממך בפנים ובגוף לא משנה !!!!!!!!!!!!!
דבר שני אתה שמן לא משנה כמה אתה מרים יקבב זה bodybuilding לא powerlifting אז אם המשקלים "המסכנים" שאני מרים וואלה אני נראה בגיל שלי מפותח ושונה משאר השחיפים.. דבר שלישי אתה מדבר בכלל הסתכלתה פעם אחרונה במראה נשבע אם כיעור כמו שלך הייתי מתלונן לא רק לאבא אלה לכול המשפחה ימכוער.. ודבר אחרון איך קפצתה לזין מה אתה gay תאמין לי הזין שלי בריא אחי אם שלך קטן שמן ומסכן זה מה שאני מסיק אז אל תפיל את הכאבים ואת החרא חיים על אנשים אחרים........................ בהצלחה ss לנצחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חחח איזה אנשים מסכנים באמת כולם פה קפצו על זה שאיזה בילדר חי סרט קרא לי שמן אז כולם
גם אנשים שאין להם מושג איך אני נראה קוראים לי שמן חח, ולא אחי אתה לא מפותח אתה לא נראה כמו אחד שמתאמן אתה נראה כמו אחד מתאמן וכל אימון מוריד משקלים בשביל להיות יותר שחיף אפילו ממה שהוא.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() תהיה בשלך...
אני רואה תוצאות וגם אם כמה אנשים אמרו לי שאני מפותח זה כבר מעיד לי על משהו..!!! בסדר תהנה לך שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() הם לא רואים טוב
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר אמרתה אתה שאתה חזק לא חשדתי אמרתה שאני מכוער ולא הסתכלתה על עצמך לא חשדתי
למה אני חשדניסת אבל הם לא רואים טוב פה חשדתי !!!!!!! אתה מקנא חבר לא נורא זה שאין לך בחורות ואפילו גייס לא מתקרבים אלייך לא השמתי מה לעשות יש כאלה שנראים טוב ויש כאלה שלא..במקרה זה אתה (; ויש לי שאלה קטנה אתה מאמין ב ה'?למה אם כן איך??? אחרי מה שהוא עשה לך... ואם אתה לא מאמין אני מבין גם למה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עשה לך משהו,רבעאק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקר: מהם משקלי העבודה שלכם ? | if-bb | פיתוח גוף-כללי | 6 | 27-12-09 03:47 |
שיפור במשקלי העבודה... | Some1FromTheHell | אימונים | 9 | 07-06-09 11:29 |
מה יותר טוב לשריר - משקל או איכות העבודה? | Atex445 | אימונים | 11 | 08-03-08 09:23 |
מה דעתכם על העבודה שלי..? | עיראקי פיג'מה | פיתוח גוף-כללי | 5 | 19-06-07 14:41 |
לשכת העבודה | zidan | פיתוח גוף-כללי | 7 | 19-06-07 13:31 |