13-03-07, 21:42
|
#15
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 9,096
גיל:: כדורגל, חדר כושר
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran_z
אתה יכול לקחת את האבקה לבדיקת מרכיבים,,שאבא שלך יראה שכל מה שהחברה ציינה זה מה שיש שם (חלבון!!),,
תגיד לאבא שלך אתה משלם תבדיקה זה לא כ"כ יקר,,,אם יש שם איזה חומר לא "כשר" אני לא נוגע בחיים, אם הכל תקין אתה לא מציק לי יורת בעיניין.
לא ידוע לי על הסמכה/תואר שיש לו בתחום התזונה,,,קראסו לא יעלה לשידור של עצות בתחום תזונה מישהו שהוא לא לפחות תזונאי קליני,, אחרת מה ערך התוכנית שלו וערך העצות?...(אפילו שההפך הוא הנכון וחלק לא קטן מהתזונאים הקלינים וכד' מדברים שטויות בכל מה שקשור לתופסי מזון...ודווקא גיל ידוע לי שהוא מאוד חכם וליברל בנושא.
בכל אופן משמועות ידוע לי שזה משהו שגיל מתיימר להיות ואין לו באמת הכשרה רצינית בתחום,
אבל אל תתפוס אותי בשום מילה זה רק דברים ששמעתי, לא בדקתי.
בכל אופן גם אם אין לך הכשרה רצינית בתחום אבל הוא יודע "לספק את הסחורה" כמו שכולם אומרים זה מה שבאת חשוב.
|
תודה רבה... לבדיקת חומרים נלך כשהמצב יהיה באמת קשה, כברירת מחדל, בכל מקרה אבא שלי הוא לא בן אדם קשה ואני אצליח לשכנע אותו, אבל כבר נמאס מהעניין הזה שכל שבוע הוטא חוזר על אותה בעייה שזה מזיק לגוף וזה ואני מת שזה יגמר כבר.
__________________
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית.
Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.
|
|
|