|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה טועה. התכניקה שלי בדדליפט היא מעולה, הקריסה של הברכיים היא לא קריטית, ונראת יותר ממה שזה באמת. אם הסרטון הייה מצולם מהצד אז הייתה רואה. בכל אופן לא באתי להראות תכניקה. זאת הצורת עבודה שלי. הסקוואט הוא לא 100 קילו, אלא 120, לא הבדל משמעותי אבל יש לציין. אני מודע לעבדה שהעבודה היא לא 100% נקייה, אבל זה במודע ובמכוון. אין פה שם סתייה לא מודעת, אני לא מאמין בעבודה נקייה אלא בעצימות. אל תבלבלת לי תמוח על כלים שיש לי אבל לא משתמש. כאילו שאני נוגע במשקולת עולה במאסה, מקבל וורידים, והופך לסופרמן, בלי להתאמץ. ולמה אני אוחז ככה בדדליפט? כי בא לי. ד"א המשקל עבודה שלי בדדליפט הוא 160 ג"ג, 12 חזרות. 210 ק"ג לשני חזרות. אני שוקל 82. יום טוב שיהייה ![]() יום טוב .........
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 12-07-12 בשעה 02:24. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון חדש חזקקק שליי חברים תקופה חדשהה יאללה בקרוב במאי תחרות!! | dani hen | גלריות הגולשים | 23 | 16-11-11 18:02 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | גלריות הגולשים | 44 | 12-11-11 20:00 |
סרטון חדשש חדששש חברים תקופת החיטוב שליי!!!!תהנו!!! | dani hen | תזונה ותוספים | 1 | 05-11-11 12:00 |
סרטון של חברים שלי - CrashAss 3 Trailer | megashape | פיתוח גוף-כללי | 16 | 16-11-07 18:42 |
סרטון ישן של חברים שלי. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 21 | 13-07-07 13:52 |