|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() בסינטה יש מקסימום 30,אבל לי יש שאלה יותר מעניינת,איך זה שבכל הטבלאות של הערכים רשום,שב100 גרם בשר לפני בישול יש יותר חלבון מאשר ב100 גרם בשר אחרי בישול?!הרי בבשר לפני הבישול יש הרבה נוזלים אז ל100 גרם יש פחות בשר נטו מאשר אחרי בישול שיש פחות נוזלים.
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כתבה חדשה באתר! ניתוח ערכי בדיקות דם חלק ב'! | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 0 | 22-05-10 19:11 |
ערכי חלבון במוצרים | OmerV | תזונה ותוספים | 2 | 28-06-09 19:43 |
שמישהו יסביר לי איך האיתיופים הם יהודים | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 57 | 19-08-08 12:56 |
חלבון ותפקודי כבד גבוהים | Ori-Silver | תזונה ותוספים | 26 | 25-09-07 13:52 |
אבקות חלבון\חטיפי חלבון בדיוטי פריי | tomerA | תזונה ותוספים | 2 | 13-08-07 12:54 |