|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצאתי איזשהו איזכור לעמידה במיליטרי. אני עומד עם הרגליים באותו קו, אבל ראיתי כאלה ששמים רגל אחת לפני השנייה. נראה לי שאז זה פוגע קצת בסימטריה, איך נכון לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שחשוב הוא שתישמור על גב ישר ולא איך הרגליים שלך יהיו
הכול מיקרא שלא יהיו נעולות ותעמוד העיקר שיהיה לך יווי משקל
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה המילטארי פרס זה אחד התרגילים הקשים ביותר!
זה פעם ראשונה שאני מנסה לחיצת כתף מקדימה במקום מאחורה, כשלחצתי כתפיים עם מוט למאחורי הצוואר דחקתי 20kg, במילטארי פרס אני דוחק 10kg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו שעושה מיליטרי בעמידה ומתמצא? אני חושב שמיקום הרגליים בכל זאת משנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ממ , כן גם אני מת במיליטרי עם משקלים של איזה 60% ממה שאני עושה רגיל
אגב , העמידת רגליים ה"נכונה" היא עמידת סוס מה שנקרא באומנויות לחימה , קיצר גב ישר , רגליים מכופפות בעמידה רחבה לייציבות שריר בבטן , בגב ישר (תדאגו שמותניים מאפשרות את זה אחרת זה לא באמת ישר בגלל זה הרגליים מכופפות) אבל יש גם עמידת "כוח" ששמה את נשענים אחורה וזה מביא יותר חזה לתרגיל , מה שנותן לך יותר משקל ,העמידה עוד יותר רחבה ועם רגליים נעולות , ונעילה חזקה של הבטן פחות זוקרי הגב.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה הסיבה שמרימים במילטארי פחות משקל?
כי אמרו שדווקא במילטארי יש עזרה של החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
|
![]() בגלל ייצובות נראה לי , אנשים שעובדים מילטרי מההתחלה ( תחשוב למי באמת במכונים של ישראל יתנו לעשות מיליטרי חופשי מההתחלה)
אז המשקל יהיה אותו דבר. קיצר מה שאני חושב שאפשר לעשות זה לתת סטים למייטרי ביותר אימונים במשקל קטן יחסית ולא עצים ללמוד טכניקה , ז"א אני יודע שהרבה מכם עושים Abcd (סביר להניח שמשהו אחר יתאים לכם אבל שיהיה) אז אתם מאמנים כתפיים פעם בשבוע מקסימום או פעמיים , תנו איזה 5 סטים במשקל קטן נגיד רק המוט ותלמדו טכניקה טובה . בכל אימון
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, זה מה שמצאתי:
How to Perform the Military Press 1. Practice abdominal bracing during the entire range of motion 2. Position your feet approximately shoulder width apart and even with one another, i.e. neither one in front of in back of the other. 3. Stand tall with the bar gripped in a closed overhand (pronated) manner and slightly wider than shoulder width 4. Keep the wrists rigid, positioned directly under the bar and over the elbows at all times. Do not allow your wrists to hyperextend backward as this may cause an injury. 5. Take a breath as you begin to extend your arms straight up over your head and slightly to the middle of the top of your head. Moving it a bit to the rear helps prevent excessive back sway during the lift and balances out the move by keeping the body in direct alignment as the bar is pushed upward. 6. Extend the neck a little to allow passage of the bar past the face by tipping your head backward a small amount 7. Your arms will be fully extended at the top of the movement. 8. The bar will now be straight over your head and NOT out in front of your body. 9. Pause briefly at the top, maintain control of the weight, then lower it back down to near the clavicle before starting it back up again for a count of one repetition. Cheating indicators * Lack of full extension in the arms * Uneven extension * Bouncing at the bottom * Leg drive to get the weight overhead and into a locked out position * Leaning backward (Hyperextending the spinal column) as the bar is moved upward * Failure to lower the weight to the clavicle region prior to the next lift attempt עידן, יש איך ליצור איתך קשר במייל / סקייפ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() חלק מהצ'יטים זה שיטות אימות אמיתיות , אגב הוא לא הזכיר נשימה אקטיבית , תבינו נשימה פסיבית בתרגיל ( במיוחד מילטרי לדעתי) גורמת לרגיעה של השרירים , עושים את זה במתיחות.
חבל שלא יצא לי לעשות מילטרי חופשי היום כי הכלוב היה תפוס , והיה לי פצע לחץ בכף היד מהבנץ'.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
|
![]() זה עוזר לדוגמה בשליליים , יש תרגיל כזה פוש-פרס
שנותנים דחיפה מהרגליים ואז מורידים בצורה מבוקרת. עושים אותו בעיקר מתאמני כוח אבל יעזור לגוון אצל מפתחי גוף נשימה אקטיבית פעמיים הסברתי רק השעה הזאת בפורום הזה , תראה נושאים אחרים. או את הנושא הזה.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה כנראה מתבלבל. זה הפוסט היחיד עם המילים "נשימה אקטיבית". זה מספר של פבל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
מייל, idan_nnnn@nana.co.il |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איזה עוד עידן שוקד על פורום אימונים? רק Idan.
![]() תודה על המייל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() כן זה מספר של פבל , אבל הרבה מאוד אנשים עושים את זה אינסטינקטיבית , במיליטרי לדעתי זה קריטי כי דיי קשה לנשום משום מה.
![]() |
#16 |
הושעה
|
![]() יש כמה וריאציות ללחיצה בעמידה כמו שלאו אמר. הpress האולימפי למשל - גם תרגיל חבל על הזמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ומילטרי עובד על החזה בצורה מעטה אם תשים לב מקבילים דיקליין בנץ פלאט בנץ אינקליין בנץ ומילטרי פרס זה אותה תנועה בזווית שונה ובכולם עובדים הכתפיים החזה והיד האחורית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
|
![]() המיליטרי עובד בעיקר על חזה עליון ........
וברוב המקרים הוא מספק את כל העבודה שהחזה עליון צריך (אם עדיין יש בעייה בגיוס חזה עליון אז תעשו את זה בשיפוע אבל ממש גדול כאילו לחיצה בישיבה אבל טיפה אחורה , לדעתי זה יותר שימושי כי לכולם יש כתפיים קטנות ביחס לחזה...)
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() התנועה מזכירה בנץ' בשיפוע, אבל נראה מסוכן לגב ככה. אתה עושה את התרגיל הזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |