|
|||||||
| פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
אני לא התכוונתי לאשלי או בטיסטה אלא זה הספציפי!
לניטרו והוא ללא אבקות וסטרואדים ולאשלי עבר מבחן של לראות אם הוא לא משתמש בחומרים אסורים ויצא דובר אמת שהוא לא משתשמ קראתי על זה כתבה באתר. אז אל תזיינו תמח בדברים שאתם לא יודעים כי אני מכיר אותו |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
שאתה אומר ללא אבקות, אתה מתכוון לאבקות חלבון? :cry_1:
לאשלי אכול סטרואידים, כמובן שזה לא ממעיט מהגנטיקה האדירה שלו. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מושעה
|
ציטוט:
טוב אחי. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
עלק לא לוקח סטרואידים,גוף כזה עם חיטוב וכול חודש המסה שלו גודלת וגודלת בלי חומרים נכון ? די די כנירא שאתה יותר מידי מושפע מהwwe אני רואה באופן קבוע תתוכנית מאיטנרט. וכול טמבל יכול לדעת שלאשלי על חומרים,היום יש חומרים שלוקחים אותם ליפני הבדיקה וכך התוצאה יוצאת שהם לא משתמשים תפסיק לדבר אתה שטויות. ותמיד אפשר לזייף תוצאות הרי וינס לא יתן למתאבקי סופר סטאר לעוף על שימוש בחומרים יש לו מספיק כסף לשחד..
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש בדיקות של אנזימים בכבד אם הם גבוהים מהרגיל זה אומר שהבנאדם לקח משהו (יש כמה סוגים) הרמה של האנזים אמורה להיות גבוה פי 10 מהנורמה בערך אם הבנאדם כרגע אחרי סייקל , ככה הטמבלים... אבל החכמים לוקחים מנקי כבד ודברים שעוזרים לשמור על האנזימים בכבד ככה שהכבד שלו יכול להיות בריא , אני אפילו לא מדבר על PCT בשביל לשקם את שאר המערכות ההורמונליות בגוף אני רק מדבר על מנקי כבד שאחריהם הכבד חוזר לתפקוד מלא ככה שלא תמיד אפשר לדעת...עושים לו בדיקה פעם ב... ולדעתי גם המנהל שלו אומר לו מתי להיכנס לסייקל בשביל שהבדיקה לא תצא על התקופה של הסייקל |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|