|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
כללי:: The Millionaire Next Door
עוסק ב:: להיות מניאק עשיר
חדר כושר: פלאזה
|
![]() ציטוט:
בין היתר, אתה מוזמן לקרוא על זה במאמר הזה: סורי, זה לא מביא לי לשים לינקים כי לא כתבתי מספיק הודעות, אבל תכתוב בגוגל: "how much muscle can you build bodybuilding" ותכנס לתוצאה הראשונה. כתוב שם 1.5-2 קילו של שריר בחודש, עם זאת, ברוב המקומות שאני קראתי בהם כתוב 2.2 לגביי איך אני יודע שגדלתי יותר מ2.2 קילו שריר בחודש, פשוט מאוד: עשיתי בדיקת א"ש והשוותי אותה לכמות המאסה החודשים שהעלתי. אחריי בדיוק 2 דקות של משוואות מתמטיות מסובכות (לא, לא באמת), קיבלתי את התוצאה המדוייקת של כמה מאסת שריר עליתי בחודש. מה שכן, לא עליתי 10 קילו מאסת שריר בחודש, אבל לפי מה שאני בדקדתי על עצמי, בחודש הראשון שבו התאמנתי, עליתי 2.4 קילו שריר. מקווה שזה ענה לך על השאלה! |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ניפוח שריר + סיבולת שריר, בא ביחד או לחוד? | S&M | אימונים | 2 | 08-06-09 22:02 |
אחת ולתמיד - הבדל בין עיבוי סיבי שריר לעליה במאסת שריר | look | פיתוח גוף-כללי | 21 | 05-05-08 14:41 |
שאלה בקשר למקסימום גדילה של שריר | tomerA | תזונה ותוספים | 1 | 09-02-08 18:04 |
16 סטים שריר גדול 12 שריר קטן ? אימון קצר מידי. | look | אימונים | 12 | 04-10-07 20:46 |
סיבי שריר בכיוץ מהיר=גדילה מהירה בנפח השריר ? | קולמן הפחדן | אימונים | 29 | 09-07-07 13:33 |