|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
הערצה להיטלר קיימת גם בקרב יהודים ישראלים שלא כמו אנטון - אינם גדלו בסביבה כזאת. היטלר היה אדם חזק ודגול במובן השטני והחולני של המילה וזה לא סוד, ועל זה יעידו כל מי שחי בתקופת מלחמת העולם השניה, החכמה המדינית והדבקות שלו במטרה יחד עם החולניות והשנאה התהומית ליהודים הפכו אותו לאליל בכל רחבי העולם על אף מה שהוא עשה, היטלר ג"כ ייעד לרוסים ולאוקראינים תפקיד של עבדים לגזע הארי... אתה חושב שזה הפריע לאנטון להמשיך ולהעריץ אותו?! ממש לא, השנאה העיוורת ליהודים היא הדבר שמניע צעירים בכל רחבי העולם לשנוא יהודים ולא כל דבר אחר. לגבי זה שבכתבה הוזכר שמו של פרידריך ניטשה בנושא השראה לשנאת יהודים - הדברים של ניטשה עברו כיבוס והתאמה מחדש לאידאולוגיה הנאצית, בתור אחד שמעריץ את הגותו של ניטשה אני יכול לומר לך בבירור שלא פעם נתקלתי בספרים שלו בהערצה ואהדה כנה לעם היהודי, כ"כ הוא התייחס אליהם בתור העם הנבחר, ובתור אחד שהצהיר לא פעם "אלוהים מת, הייתי בלוויה שלו" הוא כתב כי אם אכן קיים אלוהים, אז הוא האלוהים של העם היהודי. הנאצים השתמשו בנגזרות המטא-פיזיקה שניטשה הרבה לתעסק בה בספרים שלו והסבו את זה לתאוריה הארית שלהם, כך שאני גם בספק אם אנטון וחבריו בכלל ידעו על העובדות הללו (ניתן לעיין בהקדמה לספר "אנושי, אנושי מדיי" ולהיווכח לבד). נערך לאחרונה על ידי GMT+, 01-09-11 בשעה 13:54. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה גורר אותי לויקוח אני לא רוצה להשתתף בו,אז אני ירמוז על הכוון יותר ברור ויפרוש ברשותך- ברור לך שארנולד זה תוצרת ממוסחרת של אחים ויידר במידה רבה עד רבה מאוד? עכשיו,יכולות מטורפות של P.R. שהושקעו בכוון הנכון והניבו פירות מפוארות במה שקשור להצלחה של בילדר בכל הזמנים.אבל היו דברים בדרך שמבחינתי הופכים אותו בעיניי לדמות מצויירת. אל תשכח שבראיון שאלו אותי מה אני חושב וזה מה שאני חושב. כל אחד מהקהילה ייתן את הדעה שלו בבואו הזמן....
דבר נוסף-תן לי להמשיך להאמין שכתבה עם תוכן "כמה ביצים אתה אוכל ביום,כמה אתה מרים ביד אחד והשמיים הם הגבול" הייתה גורמת לך לבחילות ... נ.ב. קאי גרין...מעורר השראה אולי הכי הרבה מהטופ האולימפי,אבל היחסים שלו עם פירות הדר הופכים את הגדרתו לגיבור שלי להרבה יותר מסובך... ![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Kalina קצת תמונות מאופסיזן | KALINA | פיתוח גוף תחרותי | 62 | 14-07-11 01:18 |
2 תמונות אחרונות שלי 96 קילו יד 44.5 | Ronen90 | גלריות הגולשים | 44 | 20-02-09 05:54 |
(תמונות)לפני אחרי אחרונות | HHHH | גלריות הגולשים | 14 | 24-08-07 16:14 |
תמונות אחרונות Darious | Darious | גלריות הגולשים | 23 | 03-08-07 20:02 |
תמונות אחרונות לפני חיטוב [יד קידמית] | LiLSauce | גלריות הגולשים | 34 | 17-03-07 21:40 |