|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קובה בדקתי בשיאים היום אמרו לי אין בעיה לעשות רק מעשי, רק יש לך מושג איך הולך אצלכם המבחן המעשי בערך? אמרו לי שעוברים 100% איך זה עובד?
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
בעקרון לפי החזרה למבחן מעשי שעשינו בכיתה זה הולך ככה: תדגים את התרגיל תביא תרגיל חלופי לאגוניסט אם אורך מתח גדול\קטן יותר אם יש בתרגיל אי ספיקה שאלות בביומכניקה (זרוע המשא , רכיבים ) שיטות אימון (נגיד תדגים את התרגיל בסופר סט) וזהו למה במה זה שונה מהמבחן שלכם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה באמת 100% הצלחה כמו שאמרו לי? אצלנו לא היתה שום חזרה למבחן כמו שצריך..משגע אותי. לגביי המבחן עצמו, אתה מגיע מקבל דף עם 20 שאלות עונה עליהם בכתב איזה 10 דקות ואז מתחיל המבחן המעשי עוברים איתך על כל שאלה מהדף באופן מעשי, שהם כמעט לכל שאלה מוסיפים עוד כמה שאלות מהראש.. והבוחנת המגעילה הזו, תמיד שואלת "למה?"..לא משנה אם ענית נכון או לא, הרבה פעמים היא שואל למה למה למההההה......למהההה?!?!!@$
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני חייב לשפוך פה מירמור כבד!!!! | Big_D | פיתוח גוף-כללי | 29 | 19-05-11 20:21 |
כך נפלו גיבורים .. תיהיו מוכנים אני הולך לשפוך מירמור כבד... | Jack3D | גלריות הגולשים | 115 | 18-04-11 00:15 |
וינגייט vs אתם | Woofer | פיתוח גוף-כללי | 96 | 21-11-08 18:50 |
קורס מד"כ וינגייט... | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 12 | 02-06-08 21:53 |
מי נרשם לקורס הקרוב של וינגייט? | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 28-05-08 21:41 |