|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חח למה ?
היום דווקא יום מנוחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אומר שאתה טועה, אבל מעניין אותי: אם אני צריך לעבור לabc רק אחרי שאני מגיע לנתונים כאלו, למה בתוכניות אימונים שמציעים פה באתר רשום מתאמנים מתחילים עד חצי שנה ab ואחרי זה רשום מתאמנים מעל חצי שנה abc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה משקלים נמוכים , בנץ' אתה עושה 60 קילו בערך, זה מעט מאוד. גם בשאר התרגילים שרשמת המשקלים נמוכים, ומכאן יוצא שאתה עדיין מתאמן מתחיל שיש לו להעלות במשקלי עבודה, להעלות במשקל, לקרוא ולהשכיל קצת בתחום ואז אולי להגיע לabc.
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() Abc התכוונתי 3 פעמים,אולי איכשהו 4 ...
הייתי גם 97 קילו על איזה 13 אחוז שומן,וזה בלי לאמן רגליים וזה מab ולא לקח לי 7 שנים להגיע לזה... פחות מ3 שנים שמתוכם שנה ראשונה לא היה לי מושג מה אני עושה ושנה הייתי תקוע על 82 קילו בגלל הצבא..בכלל כל השירות שלי שבוע התאמנתי שבוע לא זאת תוכנית סבבה לגמרי ואין סיבה עד רמה מסוימת לעשות אימון אחד בשבוע כל שריר... אחרי זה כבר שאתה צריך יותר עומס על השריר אז אפשר לעשות אימון בשבוע לשריר עם כמות סטים גדולה יותר אבל זה רמה מתקדמת יותר כבר. אולי גם עכשיו מabc תתפתח אבל הרבה יותר לעט... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |