|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() למה שזה לא יהיה שריר אם אתה עכשיו על 12% שומן?
רוב הבילדרים מגיעים במאסה ל14% ויותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אם כרגע אני נמצא על משקל כזה שהגעתי אליו מהתחרות הראשונה עד עכשיו....זאת אומרת שעליתי בערך 5 קילו שריר בשנה שזה קרוב לשיא שבודיבילדר יכול להגיע אליו בשנה...וכל הזמן הייתי על אחוז שומן סביר 11 12% והתקדמתי בסדר יחסית זאת אומרת שהשיטה של לעלות לא מלוכלך עובד ויעילה יותר.השנה חשבתי לעלות טיפה מלוכלך אבל בסוף התחרטתי כי זה לא יהיה שריר זה יהיה נוזלים שומן ועוד כמה דברים מעגילים שנצרך להוריד בדיאטה ....אז תסביר לי עכשיו מה לא מובן?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא ציינת את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() זהוא עכשיו אתה מדבר אתה בעצם שואל למה לא לעלות ל14% אם אן תחרות באופק או משהו כזה נכון?
לא נכנס ליעילות של השיטה הזאת כי כבר הסברתי 300 פעמים ...בוא נדבר עלי אישית אני עובד קצת עם טלויזיה מצטלם פה ושם ועושה חלטורות למיניהם לכן לי חשוב להראות במצב סביר כל השנה ... נ.ב ביום שלישי הבא בשעה 9 בבוקר אני מתארח אצל נעמה קיסר בערוץ עשר ...קוראים לתוכנית "איזה יופי"
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות של האשם! | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 06-02-11 03:49 |
תמונות תחילת מסה.....האשם | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 26 | 23-09-09 17:09 |
תמונות מעבודת דוגמנות של האשם | hachem-01 | פיתוח גוף תחרותי | 59 | 21-08-09 13:22 |
תמונות מ off season של האשם | Locke | פיתוח גוף תחרותי | 51 | 14-05-09 16:38 |
תמונות של האשם ממר הצפון 2009 | קובי חיים | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 21-03-09 17:18 |