|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() פשש.. חשבתי בהתחלה אתה amatuer אבל אני רואה אתה pro בתחום הזה :ppp סוףסוף מישהו שמכיר עניין.. היו לי במכון וסתם אנשים שעסקו בpl וbb הרבה שנים ולא שמעו על גריפרס.. אם אפשר כמה שאלות שלא מצאתי אליהם תשובה:
1) מה זה פיטון גריפ חיפשתי בארץ ולא מצעתי שום חברה של גריפס בארץ ברמה שבחול\ לא פלסטיק? 2 ) אולדסקול זה הגריפרים הענקים של 20 30 שנה לפני? איפה אפשר להשיג כזה? שמעתי אפשר להתאים אותם לפי הכוח? 3 ) למה coc היו הטובים בעולם ופתאום אחרי כמה חודשים שלא שמתי ולב ולא עכבתי bb נהיו הכי טובים? 4 )מה הקרטריונים של הגריפפרים הטובים אני מדבר coc ו bb\ מה ההבדל? 5 ) יש דרך עצמאית לבדוק גריפרים? פשוט אין לי דרך לדעת את הlbs אני יודע לפעמים קיימת סטייה ענקית.. 6 ) כרגע נזכרתי אחרי חצי שנה שאימוני גריפ זה ממכר אז התחלתי עוד פעם.. איך זה הגיוני שאת הhg200 אני סוגר 10-13 פעם ואת ה-250 לא סוגר עכשיו בכלל? 7 ) יש קנייה מרוכזת של ?coc הייתי מת לרכוש פשוט בחול הם יקרים ולפי מה שאני יודע coc זה usa made כאשר hg זה china ![]() 8) לא קשור אבל אתה חושב ששיטת rgc אמינה? יש הרי קרטריונים כמו גודל ונוחות שלא נכללים, וזה הרי משפיע על הקושי, יש שיטות פרט לrgc לבדיקת הגריפרס? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחשבון תזונה מיקצועי | ///Efi/// | תזונה ותוספים | 21 | 25-01-09 12:42 |
מחשבון תזונה מיקצועי | ///Efi/// | פיתוח גוף-כללי | 8 | 24-01-09 18:32 |
שאלה לגבי CoC (גריפר) | ArschGesicht | אימונים | 31 | 01-11-08 16:28 |