|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי שזה היה קייטנה ....
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא רואה מה מסובך פה לתת את כל כולך לשש חזרות לנוח 8 דקות ולעשות את זה עוד פעם זה גם משעמם חסר פלפל לאימון וזאת דעתי האישית לא פוסל אף אחד שמתאמן ככה כמו שאתם לא צריכים לפסול את האימונים שלי
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באמת יהיה מעניין... אם תתנסה בזה לגבי האימונים שאתה עובד בהם.. בערך כולנו עבדנו ככה פעם
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל אימון בשבילי זה טראומה...אני בקושי יכול ללכת אחרי...ודדליפט כשמו כן הוא, עד המוות. תעשה 12 חזרות דדליפט משקל הכי כבד שאתה יכול לכמות חזרות הללו...ותנסה ללכת לקולר לשתות מים אחריזה ...
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() בסדר אני לא מדבר על סקוואטים ודדליפט את שתי אלה גם אני עושה הכי כבד שאני יכול
![]() |
#6 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא פסל תאימונים שלך, אבל הם באמת קייטנה מבחינת קושי. קושי מבחינתי הוא היכולת לעמוד במשקל. אוקי, אז יש פאמפ למוות, ושורף, ומסיימים תאימון על ארבע. הבעיה שאימון נפח כמו שתואר קודם, במשקלים שהשלד תאר, אתה בכלל לא מסיים, ופה ההבדל. כשהאימון מורכב מתרגילים מרכזיים, כל סט וכל חזרה מעניינת. כשיש לך 19 תרגילים באימון ברור שההרגשה שונה. תעשה פעם אחת תאימון ותבין. ציטוט:
למרות שלמען האמת ברמות הנמוכות והבינוניות בארץ המשפט הזה תקף ב100 אחוז, לא משנה מה תגיד או תעשה. אנטון, חאפיז, גלעד ועוד כל מיני העלו סרטונים של דדליפט עם 240 וכאלה, שם אתה כבר מבין שהם לא חלק מהליצנים. האמת שהנחש השמן סיפר לי דווקא על אחד האלופים בקטגוריה מסוימת שלא מסקבט 100 קילו אפילו, די בושה הייתי אומר. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 24-03-11 בשעה 03:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת וכוח מתפרץ | Ballantine | אימונים | 3 | 08-03-11 02:12 |