|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
Fat bastard
|
![]() בל1ט היום
אני: בא לי מגש פיצה קפטן: זה תמיד ככה אצלי אני: עם שבבי סניקרס קפטן: איכס אני: זה יכול להיות סטרטאפ קפטן: הרסת אני: למה מה אתה גנוב קפטן: עם רצועות אנטריקוט נשמע טוב אני: אין לך טעם אהה זה סתם מעפן עולה המון וזה לא משהו תחשוב איזה חזק זה פיצה עם חתיכות סניקרס מלוח מלוח מלוח מלוח פתאום מתוק! מלוח מלוח מלוח מלוח מתוק! מלוח מלוח... זה חזק קפטן: אתה מוזר 1. ממתי פיצה מלוחה? 2. למה שאני ארצה מתוק בפיצה שלי אני: 1. אז מה היא אם לא מלוחה?! 2. כמו השילוב הצבאי של קבנוס ושוקולד קפטן: לא יודע, פיקנטית? חריפה חמוצה מתוקה? איכס מה קבנוס ושוקולד אני: חמוצה? מה אתה מזמין פיצת ברטולין חריף זה טעם נוסף קפטן: מלוחה? מה אתה מזמין פיצת זרע? אני: אוי איכס מאיפה אתה יודע מה הטעם של זרע ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ספיישל בל1ט השבוע + בונוס איקסדי | Nitric Oxide Troll | פורום אימוני כוח | 43 | 13-05-11 18:26 |
אופיר המפצל scylla מדגים כפיפות בטן (לאחור!!) | nadavmoore | פורום אימוני כוח | 8 | 22-04-11 19:44 |
195 קילוגרמים יכולים לפצח ראש של בל1ט? (הכשל מיום ראשון) | No Troll | פורום אימוני כוח | 13 | 09-10-10 18:29 |
תחרות שריר השבוע - חוזר ובגדול = אמה = שריר השבוע ! | Bodybuilder | גלריות הגולשים | 114 | 24-09-08 10:32 |