|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() איזו הפתעה לראות פתאום את Helboy שוחר שלום...
תיראו מה אני חושב שצריך לעשות, כמו בפעם שעברה כל אחד מכם נותן רעיון אחר ורוצה לעשות משהו אחר. כרגע Taus הציע מפגש בחנות וזה לא הספיק לכם אתם רוצים גם לעשות עוד משהו חוץ מלהסתובב בחנות ולדבר. בואו בבקשה נתרכז ברעיונות שעלו כאן ובדיון הקודם הכי הרבה: 1. מפגש בחנות של גיל (דעתי האישית שצריך להוסיף עוד משהו לזה כדי שיהיה יותר מעניין) 2. אימון כושר משותף 3. תחרות באולינג כמובן שאף פעם איאפשר לרצות את כולם, לא תמיד כולם ירצו פגישה בחנות של גיל כמו שלא תמיד כולם ירצו תחרות באולינג. למרות זאת צריך להחליט על משהו ובפגישה שתהיה בפעם אחרת נעשה משהו אחר. הדיון הזה סתם הולך להכיל תגובות של צחוקים, ריבים, ויכוחים, והצעות בלתי הגיוניות כגון לשתות וודקה עם גיל. אני מציע להעלות רעיונות מציאותיים יותר ובלי קשר לרעיונות שלכם תבחרו גם את אחד משלושת הסעיפים שכתבתי כאן. אני אישית אברר לגבי ההצעה של אולם באולינג בהמשך ואנסה לארגן משהו, בינתיים אתם יכולים לעשות מפגש אפילו לא של הרבה אנשים ולהעלות את התמונות לפורום ![]()
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|