|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#561 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אז
מה שלומך אחי?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Banned
|
![]() קקקקקקקקקקקקקקקקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
משתמש רגיל
|
![]() הקדמה קצרה:
חזיתי את העתיד. אמרתי לאיש הלילה שכשאתה לא מסוגל לחשוב על כלום, כשיש לך רעידות לא רצוניות בגוף, כשכל הדברים הכי גרועים קורים לך בהכנה, כשאתה מרגיש שאתה לא חזק מספיק, שאולי זה טיפה גדול עליך... כשיש סיכוי שאתה נשאר למטה הפעם. כשכל זה קורה, אתה יודע שהגיע הזמן ליום עצימות. מסתבר שצדקתי, הגעתי לחדר כושר והיתה לי בעיה עם המנוי. משעה 16:20 עד שעה 18:10 ישבתי מחוץ לחדר כושר וחיכיתי לסדר את העניין. כל ההכנה שעשיתי הלכה (קפה, אוכל, ריכוז). תוסיפו לזה כלב שמשלשל בלילה ונובח שתוריד אותו ותקבלו מתכון טוב לכשל. אבל הקפטן לא הרשה לי להכשל... עצימות פלג גוף תחתון (שבוע 2) החימום לקח לי 10 דקות מרוב שהייתי עצבני, שתיתי עוד אספרסו כפול לפני האימון וקיבלתי כאב ראש קורע בגללו, הכל בגלל שנשארתי בחוץ. squat barx2x5 40kgx5 60kgx3 80kgx2 100kgx1 120kgx1 140kgx1 155kgx3 - שוב עמדתי טיפה רחב מהרגיל, לקח לי יותר כוח ממה שאמור. 170kgx3 פי יאררררררררררררררררררר deadlift: 60kgx2 100kgx2 120kgx2 140kgx1 160kgx3 180kgx3 יש בעיונת עם הסרטון של הסקוואט, צילמתי באלכסון וזה גורם לחזרות להראות טיפה גבוהות מהרגיל, בפועל היה העומק כמו שאני תמיד עושה, הד1קט1ר אישר. עכשיו נשאר רק לתת 180 שבוע הבא.
![]() |
#567 |
חבר פעיל
|
![]() יפה שלד
עכשיו תוריד את המדבקה של הפיונירס מהקסדה |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Banned
|
![]() אני מצפה לפירוט + דוגמאות + הסברים וביסוס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט ודד מצוינים ! כבוד על המשקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
משתמש רגיל
|
![]() ובכן:
שעתיים לפני תחילתו של האימון קיבלתי את ברכת הכ1רדי: ויאמר הכ1רדי: "וישפוף הקפטן ויעל ויחזיקו זוקפיו וידחפו רגליו מבלי להכשל אמן" בתור הקפטן הסקלטוני הייתי מוכרח לענות: ויאמר השלד: "קפטן1 יאררררררררררר! ויעש כן הקפטן, ויראה כי טוב. וירעדו ברכיו, ויתאמץ, וישאג, ויקום בקול תרועה ובאותות ובמופתים וברגל חזקה וגו נטוי" לפני ה170 התפללתי לאלילי השלדים ולכוחות האופל, ניתן לראות שאני מסתכל למעלה לפני שאני ניגש לכלוב. אחר כך יש לזמן ברקים, זאת עושים ע"י פשיטת כפות הידיים באופן מעורר סקרנות ונהמה. אח"כ יש לשאוב את רוח הקפטן ע"י צעקת "יאררררררררררררר" ולהכנס למוט. ** בדדליפט יש גם לתלוש את המוט מהרצפה לפני הכניסה לסטאפ על מנת להראות לו מי הגבר.
![]() |
#573 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() סחטיין עליך עושה רושם שהשלד מתוד עובדת לא רע בכלל. אנשים קצת בהלם מהרייג' אבל שימותו הקנאים והליצנים.
רק תרשה לי לתקן אותך... במידה והפלטות שלך זהות לפלטות אצלינו (45lbs) אז המשקלים מעט יותר גבוהים... למשל 4 פלטות כל צד = 20.4*8 + 20 = 183.2 ק"ג אגב, למה בלי חגורה בדדליפט?
![]() |
#575 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
לא יודע, אצלנו מחשבים בקילו. יש 20 כבד ו20 קל (אמיתי! אנחנו לא סופרים שום דבר אחרת, יש מוטות של 22 קילו ואנחנו סופרים אותם בתור 20 כבד) החגורה לא יושבת לי טוב בדדליפט, כנראה המבנה גוף שלי. צריך חגורת וולקרו דקה יותר, כמו של מרימי משקולות.
![]() |
![]() |
#576 |
Banned
|
![]() הפלטות האלה שוקלות 20 אולי פחות, יותר בטוח לא.
יש לנו כאלה בידיוק (גם go active) גם אני ממש לא מסתדר עם החגורה הזו בדדליפט ניסיתי מלא פעמים, אפילו באימון האחרון שהיה בו דדליפט, ממש חסר סיכוי צצצצצ |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Banned
|
![]() כן, גם לנו
האמת היא שאני 95% לא נוגע בפלטות האלה בכלל (לא השחורות ולא האדומות- ידיות) יש לנו כאלה פלטות של hammer, גם לכם? בקיצור הן שוקלות 20+ אז אני משתמש רק בהן. [אגב את הידיות האדומות שקל איזה בילדר אצלנו ולא הגיע ל-20] |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
משתמש רגיל
|
![]() אני חושב שזה בגלל שהפלטות עם הידיות הן של hampton - חברה שהיא זבל של יצרנית שמייצאת לחדרי כושר מסחריים. בכל מקרה אצלנו זה משתנה. כל פלטה טיפה יותר או טיפה פחות, בגלל זה הכל 20, במיוחד שהמוטות 20\22\21
אצלנו hammer יש רק 25ים, והן 25 פיקס. הבעיה שזה לא נוח לעבוד בקפיצות איתן.
![]() |
#580 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ננסה במכון שלי גם לבדוק את העניין, בכל אופן כתוב עליהן 45 ליברה באופן רשמי..
בגרייט שייפ ברעננה יש פלטות של 20 אבל על כל אחת יש מדבקה ידנית קטנה עם משקל אחר... מגוחך.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יאיר מכה בראשו של השלד | hypertrophy | פורום אימוני כוח | 17 | 29-10-10 22:25 |
בולי איש השלג | Eli | פיתוח גוף-כללי | 133 | 08-08-07 23:00 |