|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() להמלצת איש הלילה החזק אני ממשיך עם PRs ואנסה לשפר טכניקה תוך כדי.
היום פעם ראשונה עשיתי PC ל5 סטים ולא 3, היה הרבה יותר קשה, כאבי גב כבר בתחילת הסט הרביעי... אני אצלם יום חמישי אולי פרס ופאוורקלין כי עוד לא צילמתי משקל גוף שלי נע בין 91.5-93.5 פחות או יותר(כרס חודש שלישי) אז אפשר לומר שהיום היה סקוואט משקל גוף. Squat 4X5Xbar 1X5X40KG 1X4X60KG 1X2X80KG 3X5X92.5KG PR Press 2X5Xbar 1X4X35KG 1X2X45KG 1X5X57.5KG 1X4X57.5=fail כשל ראשון, אם יום חמישי אני לא לוחץ עושים ריסט ל50 PowerClean: 2X5Xbar 1X3X30KG 1X1X40KG 5X3X52.5KG pr KerlZ 3X6X30kg לפאמפ סרטונים מהסקוואט היום, אני מעלה חימום של ה60, סט ראשון ושני, מי שנותן ביקורת שיסתכל על כולם בבקשה ולא ישפוט עפ"י אחד. ניסיתי היום לתקן את החזה, בחזרות אחרונות רואים שאני שומט קצת אבל נלחם שיישאר למעלה. לרוב בחימום אני לא שובר. חימום לפני אחרון: סט ראשון- רציתי לוותר על חזרה ראשונה, בגלל זה עמדתי הרבה עם המוט על הגב, בסוף אמרתי שאין מצב שאני לא שובר PR וירדתי לחמישית: סט שני:
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
yeah buddy, light weight baby! | SaharKazes | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 28-11-08 16:46 |
Light weight baby? | QUAD-X | פיתוח גוף-כללי | 7 | 25-10-08 13:27 |
שניצל Light | guythekiller | תזונה ותוספים | 13 | 26-08-07 23:58 |