|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
הכאב שהיה / ישנו לך באזור המרפק נוצר בעקבות איזושהי טראומה(נפילה, חבלה) או עקב פעולות "רגילות" (עבודה עם העכבר/מקלדת במחשב, האימונים בחד"כ) ? חשוב להבין איך נוצר הכאב כדי להבין איך לנסות ולפתור את הבעיה עליה אתה מתלונן.. בנוגע לכאב בזרוע - מאוד יכול להיות שזהו כאב מושלך (כלומר כאב שמקורו במרפק - והוא"מטפס" לזרוע). הסיבות יכולות להיות דלקת באזור המרפק, לחץ עצבי שמעורר את השרירי הדו ראשי זרועי ועוד. באם נחת תקופה והכאב לא השתפר ואף "מטייל" לזרוע - תלך לאורטופד כדי לבדוק את הנושא, ובאם ישנה דלקת - האורטופד ישקול לתת לך נוגדי דלקת. תעדכן.. עופר צחר
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי פרפקט 3000 שאח שלי קנה | OneDagan | תזונה ותוספים | 2 | 28-03-10 18:40 |
שלום לכולם יש לי שאלה לגבי תפריט cc | יניב ברזילאי | תזונה ותוספים | 10 | 26-04-09 09:03 |
אהלן לכולם שאלה קטנה בנוגע לבנצ' | AlexPro | פיתוח גוף-כללי | 17 | 30-01-09 20:47 |
שאלה לכמה שמבינים במשפטים : ) לגבי עבודה. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 5 | 12-07-08 18:15 |
שאלה חשובה לגבי שנת לילה | ofirass | אימונים | 2 | 10-10-07 20:22 |