|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום רב
אתם בטח כבר שמעתם על הבעיה המאוד מטרידה הזאת שאלתי את כל מדריכי הכושר בעכו והם ענו לי שאני עושה כפיפות בטן מצויין לא משנה באיזה תנוחה אני עושה אחרי הכפיפה ה10 בערך או ה5 מתחיל להיות כאבים בשרירי הגב(אני לא יודע אם בשרירים אבל אני מעריך) עכשיו חלק אמרו לחזק אז חיזקתי עשיתי תתרגיל במכון כושר שכולם אומרים וזה נקרא חיזוק גב תחתון האמת שהתרגיל קצת עוזר זאת אומרת הוא עוזר לכמה שניות אחרי זה זהו בהתחלה לא מרגישים כאבים אבל אחרי זה זה שוב חוזר על עצמו ויום למחרת מרגישים את אותו בעיה המעצבנת ואלה הכאבים כעיקרון מה שקורה אני ממשיך על הכאבים ובסטים הראשונים טיפה מרגישים את הבטן אבל אחרי זה כבר הגב שלך נתפס יותר מדי כי הכאבים ממש הקשו עליו והבטן בכלל לא מורגשת אני מנסה ומנסה להרגיש את שרירי הבטן והם לא מורגשים חשוב לציין שזה קורה אחרי 3 סטים וחשוב ביותר לציין שזה לא היה לי מעולם רק לאחר שנה זה קרה לי ככה פתאום כיום אני בן 22 ובגיל 17 זה התחיל בערך ועדיין אני עם זה. הסתכלתי בפורום וראיתי שיש מלא שסובלים מזה אבל לא מוצאים פתרון חדש משמעי האם צריך להימנע מכפיפות בטן? בתאכלס הם התרגילים הכי טובים לבטן איך אפשר לחשוב שלא אעשה אותם מה אני אמור לעשות? האם להזריק משהו לגב? אפידורל או איזה חומר מסויים ? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבי גב תחתון לאחר\בזמן כפיפות בטן | TripleX | אימונים | 6 | 07-03-09 12:17 |
כאבים בגב בזמן כפיפות בטן | justsomeone | פציעות ספורט | 3 | 14-01-09 20:51 |
כאבי גב בעת עשיית כפיפות בטן.. | haviv16 | פציעות ספורט | 4 | 29-12-07 21:37 |
כאבי גב בזמן כפיפות בטן | haviv16 | פציעות ספורט | 6 | 02-03-07 18:45 |
כאבי גב בזמן כפיפות בטן | haviv16 | פציעות ספורט | 20 | 15-01-07 18:27 |