ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-02-07, 17:50   #1
Moshe
Banned

ברירת מחדל מסע בזמן

תראו זה ישמע לכם דפוק , אבל תאמת קראתי הכל , לא יודע מצד אחד המוח אומר שזה חרתא מצד שני יש מצב
הוא אומר דברים ממש מעניינים , מצד שני למה לו לפרסם את זה
חרתא או לא לפני שאתם שופטים תקראו אם לא הכל לפחות חצי
http://www.johntitor.com/
יש גם שאלה שם בהתחלה ששואלים אותו למה לנו להאמין לך הוא עונה שאין לו טעם בלשקר והוא לא מצפה שנאמין לו כי זה באמת נשמע מוזר ולא הגיוני למוח האנושי שלנו אבל מצד שני הוא לא מוכר פה שום דבר ואין לו טעם לשקר בכל מקרה הוא אומר אני בא פה לספר מה יהיה ואיך החיים ב2036 לעומת עכשיו
עוד בקצרה הוא אומר שתיהיה מלחמה סופנית ב2015 שתהרוג יותר מ3 מיליארד אנשים (אם זה נכון או לא נדע עוד8 שנים בכל מקרה אם זה נכון אני מאמין שרובם ערבים מוסלמים - האיסלם הקיצוני וכל החמולה האסיאתית אפריקאית)
הנושא ממש מעניין דרך אגב מי שרוצה לדעת יותר על מסע בזמן יש עכשיו 3 כתבות ב YNET במגזין גליללו שם תסתכלו טוב יש כמה הסברים אפשריים למסע בזמן אחד מהם דרך החור השחור
הגעתי לאתר דרך אחת התגובות...
ואל תיהיו עצלנים למרות שזה באנגלית זו אנגלית של כיתה ח'

המשכתי לקרוא קצת הווא מתחמק מהרבה דברים , נראה לי זה דיי חרתא ... אולי נדע ב2015 :|?
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט