ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-03-10, 16:20   #1
menahem_bozaglo
חבר מתחיל

ברירת מחדל צריך חוות דעת ותשובה לכמה שאלות...

בפסח אני בבית, ואני לא רוצה סתם לבזבז את הזמן אז בניתי לעצמי מין תוכנית ביתית עם משקולת יד שהלוותי ממישהו. (לא דאמבל.. המוט הזה ליד שאפשר לשים עליו פלטות)

אני יודע שאני לא אתחזק מזה או משהו, אבל זה יותר טוב מכלום חח

אני מתכנן להירשם למכון כושר ולעשות ss, אחרי כמה חודשים של משחק בקקי בחדר כושר בפנימיה עם מכונות (חרא מאמן, חרא תנאים וחרא.. הכול).

הדבר היחיד שזה הביא לי שמ4 קילו ביד אני יכול להרים 6-8, ובלחיצת חזה אני יכול להרים 25 קילו בערך. יותר מזה זה לא הביא לי שום דבר.. אחרי כמה חודשים חחח

עשיתי לעצמי לבית מין תוכנית ab כזאת, שהמטרה שלי זה שיהיה לי קל להרים את המשקולת הזאת (2.5 קילו בכל צד, עם המוט והסוגרים זה 7.3 בערך) ביד, ושאני אהיה מסוגל לעשות מתח אחד לפחות.

אני גם רץ בכל יום שאין אימון, כדי להתאמן גם על סיבולת ומהירות לקראת המבחנים בחנ"ג שיהיו כנראה אחרי פסח.

גם במתח אמרו לי שאני צריך לקפוץ על המתח, ולהישאר כמה שיותר זמן עם הסנטר מעל המוט ואז לרדת לאט. אמרו לי לעשות 5 פעמים עם מנוחה של דקה בין פעם לפעם. הבעיה זה שאימון שעבר נגיד עשיתי פעם ראשונה 30 שניות, אבל אז זה ירד ל25, 23, 22, 20 וכו'. למזלי זה לא ירד מתחת ל20, אבל

היום באימון ניסיתי לעשות (למרות שזה באימון a והיום אמור להיות b, סתם רציתי לנסות) עשיתי פעם אחת חצי דקה, אבל אחרי זה לא יכולתי אפילו לקפוץ למוט.. הייתי מותש משום מה. למרות ששתיתי קפה בוץ ואכלתי בננה חצי שעה לפני האימון. (קפה פג תוקף.. זה משנה משהו? חחח)

a:

להרים משקולת יד 7.3 קילו בערך 3x10
לקפוץ על המתח ולהישאר עם הסנטר מעל המוט כמה שיותר ואז לרדת לאט - 1x5
כפיפות בטן עם פלטות מאחורי הגב 5 ק"ג - 3x20
הרמות רגליים בשכיבה בלי משקל - 3x11 (אני יכול יותר, אבל מאימון שעבר עדיין תפוס לי חזק השריר בבטן, כנראה בגלל הכפיפות)
שכיבות סמיכה - 3x20 (עם טכניקה נכונה, ידיים ברוחב הכתפיים מתחת לחזה, מרפקים קרובים לגוף ולרדת ולעלות לאט יחסית)

b:
עשיתי גם משקולות יד למרות שזה לא בתוכנית.. נזכרתי שהיום זה אימון b רק באמצע הסט השני אז החלטתי לסיים.

סוג של מיליטרי פרס עם משקולת ביד אחת.. 3x10 כל יד
סקוואט בלי משקל 3x5

אני מחפש עוד תרגילים לעשות בb.. היום היה אימון b ראשון. אחרי האימון a לפני יומיים עדיין תפוסים לי השרירים בבתי שחי (ליד החזה.. לא יודע איך קוראים לזה) והבטן.

סקוואט זה לא בשביל הרגליים, זה בשביל כמה שיותר להתאמן על הטכניקה. אני מתכוון שזה לא קשה לי בכלל לעשות 5 חזרות 3 סטים בלי משקל. אני חושב שיצא לי דיי טוב.. עשיתי עם הידיים כאילו שיש לי מוט על הכתפיים, הרמתי את המרפקים, שמרתי על הגב ישר וירדתי למטה עד שבירת מקביל ואפילו יותר מזה, הרגשתי לחץ כזה בשרירים מתחת לתחת ואז הרמתי את התחת קצת והשתדלתי לדחוף מהירכיים בשביל להרים. הברכיים לא גלשו קדימה ולא כלום..
ראיתי את זה בסרטון של ריפטו ביוטיוב.. (עדיין) לא ראיתי את הdvd.
אני מקווה שאני אצליח לעשות את זה עם מוט.

וכמה שאלות אם מישהו טרח לקרוא עד לפה

1)איזה תרגילים לעשות בb ואיך האימון? אני אצליח לעשות מתח עד סוף פסח?
2) אני לא אוכל כמו חיה כי פשוט אני סתם ישמין בלי לפתח שריר עכשיו.. זה טוב נכון?
3) מישהו מכיר חדר כושר נורמלי במודיעין?
4) יש למישהו תמונות של בן אדם לפני ואחרי תוכנית ss, זאת אומרת לפני ואחרי המסה, ולפני ואחרי החיטוב? מאוד מעניין אותי לראות
5) איך נפטרים מעודפי עור שנגרמו כתוצאה מחיטוב שנעשה בצורה שגויה?

תודה רבה למי שעונה וסליחה על החפירה.. פשוט לא רציתי לעשות את זה בכמה אשכולות.
menahem_bozaglo מנותק   הגב עם ציטוט