|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו האנשים האלה שאומרים לך "יוווו אבל אני אוכל מלא, אני טוחן כל היום ואני לא משמין", ואז שבודקים כמה הם אוכלים מגלים שהם מגרדים את ה 2000 קלוריות.
אני מניח שאתה לא יודע מה הוא מכניס לפה כל היום ואתה לא מסתובב איתו 24 שעות 7 ימים בשבוע, אז אתה לא יודע כמה הוא אוכל. ואף אחד לא אומר שעם abc לא גודלים, פשוט לרוב האנשים זה יהיה טעות להתעסק עם תוכנית כזאת. Ss זאת דרך מהירה מאוד להתחזק ולגדול בשלבים מוקדמים של מתאמן. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונה קטלנית של הניגרי ואנטון מהתחרות של נאבא!! | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 09-09-08 15:39 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |