|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
עריכה: גובה 1.83 משקל 67 ק"ג מעוניין לגדול ולהעלות את המשקל בעוד 7 קילו לפחות לא חייב נקי בעל חילוף חומרים מהיר שמעתי שגיינר מוסיף לי כל יום בסביבות נגיד 1000 קלוריות וככה אנשים מתכננים לעלות במשקל קילוגרמים מסויימים תוך חודש השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לבד את מספר הקלוריות הזה ולצפות לתוצאה דומה? למה אני מתכוון? נניח כל יום אני יאכל את מה שאני אוכל בלי קשר.. ואוסיף לי מהצד עוד 1000 קלוריות במהלך היום - למשל בשעות הבוקר אקח 3 בננות וזה יוסיף לי נגיד 300 קלוריות. אחרי אימון 2 מנות הגשה סוכר ענבים אם אני לא טועה זה 60 גרם מה שאומר 216 קלוריות (יש 360 ל 100 גרם) ולפני השינה אני אערבב הרבה סובין שיבולת שועל יש לזה 250 קלוריות ל 100 גרם אז אני אמלא נגיד 6 מנות הגשה בכוס שיש באבקת חלבון וזה יביא לי 180 גרם מה שאומר קרוב ל 500 קלוריות.. סה"כ בסביבות ה 1000 קלוריות ליום... האבקת חלבון מוסיפה עוד קצת זה שולי כי יש ימים שאני בלי אימון ואז אני מוותר על הסוכר ענבים וככה ישלי פחות קלוריות.. 1) השיטה נכונה? גיינר בייתי? (אגב זה לא כמו שכולם אמרו פה קח אבקת חלבון תוסיף בננה ויש לך גיינר כי בננה זה רק 100 קלוריות) 2) איך הסובין שיבולת שועל זה טוב? (זה אבקה) זה לא מזיק לקחת כוס שלמה? 200 גרם 3) אני יכול לשחק עם זה נגיד ולקחת בבוקר את הסובין ובערב את הבננות? 4) למה בנאדם שרוצה לגדול צריך 2 גרם חלבון לכל ק"ג גוף גם בימים שהוא לא מתאמן? מה זה בונה? |
![]() |
![]() |