|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני התאמנתי עד לפני 5 חודש במשך שנה וחצי... היה לי את הגוף הכי יפה שיש בעולם עד שצץ לי הדבר הזה ג'ינו.
הבנתי שכל מה שאני יעשה לא יעזור אז הפסקתי להיתאמן ירדתי במשקל ובמסת שריר,אבל עדיין יש לי את הדבר הזה על הציצי !!! פשוט נימאס לי אני לא יכול להוריד חולצה ומתבייש מזה כל כך,לא יכול ללכת עם חולצה דקה חייב הרבה חולצות מתחת כדי להסתיר את זה... כבר 5 חודשים אני לא עם בחורה בגלל זה... אני ממש במצב גרוע נפשי ופיזי בגלל זה. יש למישהו פה אולי דרך להוריד את זה ? חוץ מניתוח ? קבעתי תור רק לייעוץ והם נתנו לי תאריך ל13/6 ועד אז... אני יהיה ממורמר ? וגם ב13/6 זה אפילו לא ניתוח רק שיחת ייעוץ ... יש דרך לשכנע אותם אולי או להביא אותם למצב לעשות לי את זה כמה שיותר מהר ? או דרך אחרת להוריד את זה(כל דרך שתיהיה). נתונים אישיים: בן:16.2 גובה:1.90 משקל:86 הייתי 92 שהייתי בתקופת אימונים. אני הבנתי למה זה קרה לי,בכיתה י' צמחתי בפעם אחת בגובהה,וישר הלכתי לחדר כושר לקחתי אבקת חלבון והתחלתי להתאמן חזק ובפעם אחת ניהיתי ממש גדול וממה שקראתי באינטרנט זה בגלל התפתחויות דרסטיות של הגוף. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מה אני עושה עם זה תעזרו לייי... כ:cry_1::cry_1::cry_1::cry_1::cry_1::cry_1::cry_1: :cry_1::cry_1::cry_1: |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ג'ינו :\ | Chest | פציעות ספורט | 43 | 20-04-11 16:48 |
יש לי ג'ינו?!!?!?! | leonidis | פיתוח גוף-כללי | 29 | 04-10-08 11:16 |
ג'ינו | bigwave1 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 12-02-08 15:55 |