ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-11-09, 15:03   #1
itay24
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2009
הודעות: 11
ברירת מחדל חיטוב

קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה אם לא תפנו אותי לפורום המתאים.

אז ככה אני כבר 3 חודשים בחיטוב לראשונה אני יכול להגיד שאני מרוצה אבל יש עדיין מקום לעבוד בעיקר בטן תחתונה ומותניים (איזור מאד בעייתי אצלי) עכשיו העניין הוא כזה אחרי שלושה חודשים הלכתי לעשות מעשה לבדוק אחוזי שומן ידעתי שיש לי עוד הרבה להוריד אבל בכל מקרה רציתי לבדוק, אגב לפני שהתחלתי את החיטוב היתי במסה רצחנית והתנפחתי בגדול ואפילו קצת הגזמתי אפשר להודות הגעתי ל24 אחוזי שומן כן משהו פה היה לא בסדר כנראה שהיתי צריך להפסיק מתישהו עם המסה.

בכל אופן כאשר הלכתי לחדר כושר ציפיתי שאחרי שלושת חודשי החיטוב יהיו לי 14-13 אחוזי שומן כי ירדתי גם במשקל קצת ולהפתעתי הרבה גיליתי שאני 16.6 אחוזי שומן עכשיו השאלה שלי היא איך זה יכול להיות...הרי אני מקפיד לאכול נכון במשך שלושה חודשים והרי כולם יודעים כמה חיטוב יכול להיות דוחה מבחינת האוכל אפילו בתקופות של מסה פעם אני זוכר היתי באיזור ה15-16 איך הגיוני שאחרי שלושה חודשי חיטוב אני 16.6..??

מבחינת הידיים , כפתיים , גב, חזה אין תלונות בחיטוב אלא יותר מופנה אל הבטן שעדיין לא הגיעה לשלמותה שזה אומר אחוז שומן גבוה יחסית לחיטוב...צריכת קפה גבוהה יכולה להשפיע אולי שימוש בסוכר דיאט פגע?

ושאלה נוספת משהו שאני חושב עליו אבל לא יודע אם זה מתאים..בזמן חיטוב להשתמש בקריאטינים ..הולך? קריאטין אקסטרים למשל...או שזה גם יכול לפגוע?

תודה לעונים
itay24 מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:33.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים