|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון אני רק פורק פה, אני לא מצפה לפלאים אבל... בכל זאת אני אשמח לשמוע אולי כמה תגובות..
אני מתגייס לקרבי בעוד כחודש וחצי, כבר כחודשיים יש לי כאבים בגב תחתון שעם הזמן רק ניהיה יותר ויותר כואב. הלכתי פעמיים לאורטופד, פעם אחת הביאו לי אנטיביוטיקות ופעם שניה אמר לי לעשות כלמני תרגילים פשוטים לגב תחתון. עשיתי, בהתחלה עזר, ממש קצת ולאחר שבוע הכול חזר ואף רק מתגבר. הלכתי שוב לאורטופד והפעם קיבלתי הפניה לפיזיוטרפיה, פחדתי שזה יפגע באימונים שלי אז אמרתי שאני יחכה עם זה קצת ונראה עם הזמן אם התרגילים שאני עושה על הגב תחתון יעזרו. זהו, שלא עזר כלום ואפילו רק יותר כואב מיום ליום. הגעתי למצב שאני מרגיש את הכאבים הקטנים האלו "כעקיצות" מוזרות בגב תחתון אפילו בהליכה! כפי שאמרתי זה כבר כחודשיים אם לא יותר ככה, ובחודש האחרון הכאבים האלו סובבים אותי בלי סוף ובזמן האימונים אני מרגיש את הכאבים, בזמן דדליפט מרגיש כאבים, כפיפות בטן מרגיש כאבים, ריצה - כואב! אפילו סתם להרים את הרגלים למעלה לא יכול... כל מה שאני עושה כואב, מה שיוצא מפה שאני עושה אימון מאוד מגעיל כזה... עושה פחות ממה שצריך, לא מספיק טוב, מסיים מהר וטס הביתה אפילו בלי לחשוב על לנסות לרוץ לפני, כי אני יודע שאין לי זין עכשיו לרוץ עם הכאבים האלו. הנקודה היא, שהכאבים האלו הם יותר מעצבנים אותי מבחינת הפרעה מאשר שזה כואב פיזית, זה פשוט מציק ומפריע... אבל מתגבר מיום ליום. החלטתי שאני סוף סוף אקבע תור לפיזיוטרפיה ונראה מה יהיה... נכון לעכשיו אין לי מושג איך אני בכלל הולך להתאמן מחר ובכלל בזמן הקרוב, ובנוסף שאני מתגייס בעוד פחות מחודשיים, אז המצב רוח שלי והאוגו אף פעם לא היו כל כך עמוק בתחת... לילה טוב וגמר חתימה טובה |
![]() |
![]() |