אני הייתי מתרחק, רוב הסיכויים שזה מכיל הרבה שומנים מוקשים, דבר שתמיד נרצה להתרחק ממנו (אולי חוץ מביום צ'יט).
אם בא לך לנשנש ציפס, תקלף תפו"א ותמרח על כל אחד מעט שמן זית תכניס לתנור ל 20-30 דקות ואתה מסודר.
אז זהו שלא זה מכיל רק תפוחי אדמה ושמן צמחי(שזה קנולה) וכמות ממש קטנה של עמילנים מעובדים(כמות ממש אפסית) אני פשוט שואל את השאלה הזאת כי יש לי מחר העמסת פחממות וזה ציפס ממש טעים ולא הייתי מתנגד לאכול ככה 3 שקיות שלו