|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז הבעיה היא ההתנגשויות , אני יכול להתאמן בימי ראשון שני רביעי וחמישי , ככה שהאימונים תמיד יבואו אחד אחרי השני ABXABXX
הבעיה היא כזאת אני עובד ככה A חזה יד אחורית רגליים B גב כתפיים יד קדמית עכשיו באימון רגליים אני עושה דד ליפט , ויום למחרת לעשות גב אני מרגיש קצת עומס , השאלה אם זה עומס שיקשה עליי לעלות משקלים כמו שאני יעלה אם לא יהיה העומס הזה , או שהעומס הזה הוא בסדר גמור ולא יגרום לפציעה או יזיק בצורה כלשהי ? הבעיה השניה היא זה החזה והכתפיים , באימון חזה אני מרגיש את הכתפיים בטירוף (אין מצב שאני עושה את זה באותו אימון ) ויום למחרת לעשות כתפיים אני חושב שזה מפריע לי בהתקדמות של העלייה במשקלים באימון כתפיים , מה אתם מציעים לעשות ? וזה יכול לגרום לפציעה מעומס או משו כזה? התוכנית עצמה היא כזאת A חזה בנץ - 3 סטים 5 חזרות בנץ שיפוע חיובי - 3 סטים 10 חזרות פרפר במכונה - סט 1 20 חזרות יד אחורית פושדאון - 3 סטים - 12 חזרות רגליים סקוואט - 3 סטים 6 חזרות דד ליפט - סט 1 8 חזרות (רגליים אני עושה 4 סטים כי אני לא מסוגל ליותר , 3 סטים של סקוואט גומרים אותי ואחד של דד ליפט לא מאפשר לי לעשות יותר סטים לרגליים ) B גב t-bar אחיזה צרה - 3 סטים 5 חזרות פולי עליון - 3 סטים 10 חזרות חתירה כלשהי - סט 1 20 חזרות כתפיים מילטרי פרס - 3 סטים 8 חזרות (אני ממש מרגיש קושי באיזורים שבהם אני מרגיש שאני עובד בחזה , אני בטוח שאם אני לא יעבוד חזה אני יוכל להרים יותר משקל) יד קדמית סט 1 של 5-5-5 ( מרים 5 חזרות שליש דרך ואז ישר בלי מנוחה 5 חזרות 2 שליש מהדרך ואז ישר בלי מנוחה את כל הדרך מלמטה עד למעלה 5 חזרות) תודה לעוזרים . |
![]() |
![]() |