|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
התוכנית אימונים שלי כנסו..
שלום לכולם אני שיניתי לא מזמן את התוכנית שלי עם מדריך ורציתי לראות מה דעתכם
אימונים AB ראשון-A שני-B רביעי-A חמישי-B שאר הימים מנוחה כמובן אימון A - חזה ,כתפים, יד אחורית חזה: לחיצה עם מוט שיפוע ישר 3X10 לחיצה עם משקולות שיפוע חיובי 3X10 לחיצה עם מוט שיפוע שלילי 3X10 כתפים: לחיצה כתפיים עם משקולות 3X10 הרמת כתפיים במכשיר 3X10 הרחקה לצדדים בישיבהבמכשיר 3X10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3X10 מקבילים 3X10 התרגיל השלישי כמו זה http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdown.html אבל האחיזה של הכף יד הפוכה מקווה שהבנתם 3X10. אימון B- גב יד קדמית רגליים גב: פולי עליון מוריד קדימה 3X10 תרגיל שני כמו הפולי עליון אבל אחיזה צרה ומעזרת מכשיר כמו הV 3X10 חתירה במכונה יד יד כל פעם 3X10 יד קדמית: מוט W בישיבה 3X10 כפיפות מרפקים שם את היד על איפה שיש את הW ועושה יד יד מקווה שהבנתם 3X10 פטישים 3X10 רגליים: סקוואט 3X10 פשיטת ברכיים 3X10 כפיפת ברכיים 3X10 יש לי עוד כמה שאלות בקשר לאימונים שלי אני רוצה לשים שני תרגילים גב תחתון וטרפזים אין לי מושג איפה לשים אותם.. ומה אתה אומרים על המספר תרגילים שהביא לי לחזה ולגב שהם שלושה רק מספיק? דרך אגב אני מתאמן כרגע רק בשביל ניפוח אז 3 סטים ו10 חזרות לכל תרגיל זה בסדר? קצת פרטים עלי בן 16 וחצי מתאמן 7 חודשים ככה משקל 65 ככה מטר 71 18 אחוז שומן. מבקש תשובות רק מבעלי ניסיון תודה. |
![]() |
![]() |