|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
אני עובד עפ"י Ab, תקופה עלייה במסה, גובה 1.80 משקל 80ק"ג. סידור האימונים: עובד ככה: A| B | X | X | A | B | X X- מנוחה הערות: * רגליים אני משלב מדי פעם בימי מנוחה * לאחר כל אימון הליכה מהירה שילוב עם ריצה במשך 20 דק' * האימון לא עובר את השעה וחצי * זמני מנוחה דקה וחצי * כל חודשיים אני מחליף תרגילים התוכנית אימון: a- חזה דחיקה עם משקולות בשיפוע ישר - 3 סטים 8 חזרות דחיקה עם משקולות בשיפוע חיובי - 3 סטים 6 חזרות הצלבת כבלים - 3 סטים 12,10,8 חזרות יד אחורית צרפתית, W בשכיבה - 3 סטים 8 חזרות http://www.exrx.net/AnimatedEx/Triceps/CBPushdown.gif - 3 סטים 6 חזרות כתפיים דחיקת משקולות בישיבה - 2 סטים 8-6 חזרות הנפות לצדדים - 2 סטים 10-12 חזרות b- גב פולי עליון קדמי - 3 סטים 8 חזרות משיכת מוט V מלמעלה - 3 סטים 6 חזרות מסור\פולי עליון צר(כל אימון מחליף) - 2 סטים 10-15 חזרות יד קדמית כפיפות מרפק במוט ישר-2x6-8 כפיפות מרפק בישיבה-2x8-12 בטן כפיפות בטן שיפוע שלילי - 4 סטים 12 חזרות מה אומרים? המלצות, הערות וכ'ו התקבלו בשמחה ואם התוכנית טובה תפרגנו ד"א אני בניתי אותה לבד. יום טוב, שבת שלום ותודה מראש! |
![]() |
![]() |