ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 01-02-07, 14:27   #10
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
אידן אתה לא הרבה יותר חכם מהדתיים , ואם סתם תזרוק חלקיקים באופן אקראי ליקום ותגדיר את 4 בחוקים הבסיסיים בו באופן אקראי , סביר להניח שהיקום יראה בערך כמו הדבר הזה בטלוויזיה כשאין שום ערוץ...
וסביר להניח שככה היקום באמת היה נראה בהתחלה.

הבעיה שלך ושל הרבה דתיים, שאתם חושבים שהעולם נוצר במכה אחת. בום! עולם משגשג וחי כמו שהוא היום. למה נראה לך שזה תמיד היה ככה? כל יום מגלים זנים חדשים של צמחים ובעלי חיים, העולם הוא דינאמי, הוא זז, הוא חי, הוא מתקדם והוא מתפתח.

ציטוט:
יש לך בכלל מושג מה ההתסברות להיווצרות חיים בייקום ומעבר לזה מה ההתסברות שאותם חיים יוכלו לחוות את החיים שלהם בעצמם???
כן, הסתברות גבוהה יותר מההסתברות לקיום ישות בלתי נראית בעלת אינטלגנציה אין סופית שמסוגלת לצפות בכל חלקיק ביקום בכל רגע נתון בו זמנית.

את שאר המשפט לא כל כך הבנתי, חוץ מהקטע של גן עדן. אין גן עדן ביהדות? אין גמול ורעה? משמעות החיים של הדתיים, אומר לך משהו? הם מקיימים את המצוות כדי שיזכו להגיע לעולם הבא. לא אני המצאתי את זה אתה יודע. אפילו KOKO הזכיר את זה פה, תעבור על ההודעות שלו. זה רק מוכיח כמה התורה סותרת את עצמה.

ציטוט:
אתה עדיין "מאמין" במה שאתה מאמין בו בצורה כ"כ בטוחה , עדין לא ענית לי , זה לא הופך את האמונה שלך לאמונה לכאורה חסרת בסיס ?
לא, כי אין לי אמונה, אני לא צריך בסיס לכלום. הדתיים חיפשו את התשובות לא החילונים, לכן לדתיים צריך להיות בסיס מוצק, ועד עכשיו אני לא רואה אחד כזה.

ציטוט:
הרי היום מחנכים אותך שזה "חכם" להיות אתאיסט והדתיים "פרימיטיביים" וכל מיניד ברים בסגנון הזה , מה כ"כ מיוחד בלהיות אתאיסט? סתם דת קנאית של אנשים חסרי תבונה שהמקורות שלה הם פעולות שממשלות שונות ביצעו על מנת לקבל שליטה מלאה על תושביהן
אף אחד לא חינך אותי שלהיות אתאיסט זה "חכם", מאיפה הבאת את הקשקוש הדבילי הזה? אתה חושב שאני בחרתי להיות אתאיסט כי זה "מגניב"? אתה שומע מושג כלשהוא וישר משייך אליו איזו הגדרה הוליסטית? לצורך העניין אני לא אתאיסט, סבבה? אני סתם אחד שלא מאמין בקיום בורא עולם.
בגיל קטן חינכו אותי להאמין, אבל למזלי היה לי מספיק שכל כבר בגיל 10 להבין שהאדם ברא את אלוהים. גם היום אבא שלי מתעצבן כל פעם שאני מזכיר לו שאני בכלל לא מאמין (הוא אפילו לא מוכן לקבל את זה).