|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
חייב עזרה מכל חברי הפורום בקשר לעבודת בצפר:
אני חייב את העזרה שלכם לעבודת בית ספר שאני צריך (יותר נכון הייתי כבר צריך
![]() תודה מראש נירן ![]() יאללה תפגיזו ![]() שאלון 1. מין: א. זכר ב. נקבה 2. גיל: א. 16-21 ב. 21-30 ג. 31-40 ד. 41-60 ה. 61 ומעלה 3. מצב עיסוקך: א. שכיר ב. עצמאי ג. גמלאי ד. תלמיד/חייל 4. האם ביקרת בסיף דואר בשנה האחרונה: א. כן ב. לא 5. האם שעות פעילות הדואר נוחות לך: א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה סבירה ד. במידה מועטה 6. מה דעתך על מחירי שירותי הדואר: א. גבוהים מאוד ב. גבוהים ג. בינוניים ד. נמוכים 7. כיצד היית מדרג את השירותים הניתנים על ידי הדואר: א. שירות מעולה ב. שירות טוב מאוד ג. שירות טוב ד. שירות ירוד 8. האם אתה מזהה את הלוגו של דואר ישראל: א. כן ב. לא 9. האם חברת הדואר מהווה אחד מסמלי התרבות בישראל לדעתך: א. כן ב. לא 10. מהם הקריטריונים להצלחת חברת הדואר לדעתך: א. איכות השירותים ב. מחירים ג. שירות לקוחות ד. פרסומות ה. כל התשובות 11. מה המשמעות של סמל דואר ישראל, אילה דוהרת: א. מסמלת יופי ב. מסמלת מהירות ג. אין משמעות לסמל 12. האם לאחרונה חל שיפור בשירותים הניתנים בחברת דואר ישראל: א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה מועטה ד. כלל לא 13. האם לסביבה הטכנולוגית יש השפעה על דואר ישראל: א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה מועטה ד. כלל לא 14. חברת הדואר מתחייבת לספק שירות ברמה גבוהה ובסטנדרטים בין לאומיים, האם זה אכן מתקיים: א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה מועטה ד. כלל לא 15. כיצד תדרג את התנאים בסניף הדואר: א. טובים ב. ירודים ג. טעון שיפור 16. האם את/ה מכירים את כל שירותי הדואר א. במידה רבה ב. במידה מועטה ג. כלל לא 17. נורמות התנהגות עובדי הדואר הם שירותי אדיב, אמונות ומסירות האם נורמות אלה מתקיימות בשטח: א. כן ב. לא ג. לפעמים 18. האם צפית בתכונית "עובדה" של אילנה דיין מנושא עובדי הדואר, לטענתה העובדים מנוצלים על ידי חברת הדואר האם הינך מסכים לנאמר: א. במידה רבה מאוד ב. במידה רבה ג. במידה מועטה ד. כלל לא |
![]() |
![]() |