|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() 1 זה כמו לשאול מה ההבדל בין כרוב לאבטיח פשוט תשווה ערכים ואינדקס גליקמי - זה ההבדל
2 לא מבין מה לא ברור - סך הכל צריך לנער קצת חלודה מההיגיון עוף (חזה) מבושל = חזה מבושל עם העור עוף (כנפיים צלויות) = כנפיים עם העור ועצמות צלויות (גריל) עוף (לבבות לפני בישול) = לא חושב שצריך להסביר עוף (לבבות מבושלים) = לא חושב שצריך להסביר עוף (קורקבנים) מבושל = לא חושב שצריך להסביר עוף (שוק ללא עור) = השוק ללא עור ועם העצם לא מבושל עוף לא מבושל = עוף שלם לפי משקל לא מבושל עוף לא מבושל (חזה) = חזה לא מבושל עם עור עוף לא מבושל (קורקבנים) = לא חושב שצריך להסביר עוף מבושל = עוף שלם עם העור ועצמות מבושל עוף- חזה ללא עור = לא מבושל עוף- כרעיים עם עור = פרגיות שלמעשה זה הירך ללא העצם מבושל חזה עוף לא מבושל = עם עור חזה עוף מבושל = עם עור מבושל שאתה קונה חזה נקי ללא עור ושוקל אותו לפני בישול תחשב לפי מה שהדגשתי בסוף יצטרכו לכתוב בשבילך מילונית על גולינגו
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |